Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

Yüreğir’de Dört Mevsim Spor

Yüreğir’de Dört Mevsim Spor

Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, Yüreğir’de 41 tesis ve 16 branşta ücretsiz gerçekleşen spor okullarında 6 bin çocuğun yıl boyu kesintisiz eğitim aldığını söyledi.

Yüregir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlügünün, çocuklarin fiziksel ve sosyal gelisimlerine katkida bulunmak için açtigi spor kurslari yil boyu kesintisiz devam ediyor. Futbol, basketbol, voleybol, tenis, masa tenisi, badminton, bocce, yüzme, güres, okçuluk, taekwondo, karate, muaythai, jimnastik, bisiklet ve satrançtan olusan 16 branstaki kurslarda alaninda uzman egitmenler görev yapiyor. Ücretsiz spor okullarindan 6-15 yas arasi çocuklar yararlaniyor.

Resim önizlemesi

ÇOCUKLARIMIZA SPORU SEVDIRIYORUZ

Yüregir Belediye Baskani Fatih Mehmet Kocaispir, ilçe genelinde 41 tesis ve 16 bransta ücretsiz gerçeklesen spor okullarinda 6 bin çocugun egitim aldigini belirterek, “Spora çok önem veriyor, çocuklarimiza sporu sevdiriyoruz. Farkli yas guruplarina göre ayrilan çocuklarimiz kendi yas kategorilerine göre farkli egitimlere tabi tutuluyor. Çocuklarimizin bedenen gelismesi kadar ruhen gelismelerine de önem veriyoruz. Spor okulumuza gelen ögrencilerimize, aile sevgisi, vatan sevgisi, küçük ve büyüklerle iliskiler ile okul egitimlerinin önemini anlatiyoruz. Çocuklarini bize emanet eden degerli ailelerimize ve sporcularimiza tesekkür ediyoruz.

Resim önizlemesi

SPOR ALTYAPISINA CIDDI KATKI SAGLIYORUZ

Yüregir Belediyesi’nin birçok bransta lisansli sporcu yetistirdigini ifade eden Baskan Kocaispir, “Bu konuda tesislesme bakimindan çok ciddi yatirimlar yaptik. 10 sentetik çim yüzeyli futbol sahasi, 2 kapali spor salonu, 1 yari olimpik yüzme havuzumuzun yani sira ilçemizi yeni spor tesisleri ile donatmaya devam ediyoruz. Gerçeklestirilen çalismalarimiz neticesinde spor yapan çocuklarimizin sayisinda her geçen gün artis yasaniyor. Böylece Yüregir’de sporun altyapisina da ciddi katki sagliyoruz.” seklinde konustu.



  • Perşembe 28.6 ° / 15.6 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 18.7 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.3 ° / 18 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı