Bugün, 8 Mayıs 2024 Çarşamba

Yüreğir'in 329 milyon liralık bütçesi onaylandı...

Yüreğir

Yüreğir Belediyesi'nin 2022 mali yılı bütçesi belediye meclisi tarafından onaylandı

Yüregir Belediyesi'nin 2022 mali yili bütçesi belediye meclisi tarafindan onaylandi

. Bütçenin Yüregir halkinin bir emaneti oldugunu belirten Yüregir Belediye Baskani Fatih Mehmet Kocaispir, “Bütçenin Hakk’in rizasina uygun kullanilmasi konusunda son derece hassasiz. Bizim hizmet disinda bir derdimiz, gayemiz yok” dedi.

Yüregir Belediye Meclisi 2022 Mali Yili Toplantisi, Belediye Baskani Fatih Mehmet Kocaispir baskanliginda gerçeklestirildi. Toplantida bütçe tasarisindaki tüm maddeler ile gelir-gider tahminleri meclis üyeleriyle paylasildi. Toplantinin son kisminda gerçeklesen oylamada 2022 yili mali bütçesi oy birligi ile kabul edildi.

“YÜREGIR’E DAHA FAZLA HIZMET EDECEGIZ”

Meclis üyelerine ve katilimcilara hitap eden Yüregir Belediye Baskani Fatih Mehmet Kocaispir, hazirlanan bütçe tasarisindaki gelir artisina dikkat çekerek söyle konustu: “2022 bütçemizde önemli bir artis yapiyoruz. Hizmet üretmek için gelirleri artirmak gerekir. Bütçe artirmak demek, halka daha fazla hizmet sunmak demektir. 2021 yili bütçemiz yaklasik 292 milyon liraydi. 2022 yili bütçemiz ise 329 milyon 709 bin TL. Böylece artan bütçemizle Yüregir’e daha fazla hizmet edecegiz” dedi.

“BIZIM HALKIMIZA HIZMET DISINDA BIR GAYEMIZ YOK”

Seçim döneminde vaat edilen projeleri bir bir gerçeklestirdiklerini kaydeden Baskan Kocaispir, “Bütçeyi büyük tasarruf tedbirleriyle yönetiyoruz. Bu bütçe Yüregir halkinin bize emaneti. Bütçenin Hakk’in rizasina uygun kullanilmasi konusunda son derece hassasiz. Bizim hizmet disinda bir derdimiz, gayemiz yok. Ne vadettiysek hepsini bir bir hayata geçiriyoruz. Bütün gayretimiz Yüregir’de yasayan çocuklarimiz, gençlerimiz, kadinlarimiz ve 550 bin insanimiz için. 107 mahallemizin tamamina hak ve adalet ölçüsünde hizmet etmek için gayret ediyoruz.” seklinde konustu.



  • Çarşamba 26.7 ° / 14.1 ° Güneşli
  • Perşembe 28.6 ° / 15.6 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 18.7 ° Güneşli