Bugün, 19 Mayıs 2024 Pazar

YÜREĞİR BELEDİYESİ MASKE ÜRETMEYE BAŞLADI

YÜREĞİR BELEDİYESİ MASKE ÜRETMEYE BAŞLADI

YÜREĞİR BELEDİYESİ MASKE ÜRETMEYE BAŞLADI

YÜREGIR BELEDIYESI MASKE ÜRETMEYE BASLADI

Yüregir Belediyesi, 6 kültürevinde maske üretmeye basladi. Ayda 600 bin adet maske üretilecegini belirten Yüregir Belediye Baskani Fatih Mehmet Kocaispir maskelerin en kisa sürede ücretsiz olarak dagitilacagini söyledi.

Yüregir Belediyesi, yeni tip koronavirüs ile mücadele kapsaminda, maske üretmeye basladi. 9 Nisan’da Yüregir Belediyesi’nin 6 kültürevinde baslayan uygulamada egitmenler ve kursiyerler tarafindan günde 20 bin adet maske üretiliyor. Atölyede hijyen ve sosyal mesafe kuralarina uygun üretim yapiliyor. Maskeler basta saglik çalisanlari olmak üzere kurumlara ve halka ücretsiz olarak dagitilacak.

Ilk parti üretimden Köprülü Mahallesi Halk pazarinda esnafa ve vatandaslara maske dagitan Yüregir Belediye Baskani Fatih Mehmet Kocaispir, yaptigi açiklamada halk sagligini koruma adina her alanda vatandaslarin yaninda olduklarini belirterek, “6 Kültürevimizde, tamamen hijyenik bir ortamda, günde 20 bin, haftada 140 bin, ayda 600 bin adet her seyiyle belediyemiz tarafindan üretilen maskelerimizle hem ülkemiz, hem de Yüregirli vatandaslarimiz için çalismaya devam ediyoruz. Maskelerimizi en kisa sürede ücretsiz olarak halkimiza dagitmaya baslayacagiz” dedi.



  • Pazar 32 ° / 18.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 32.1 ° / 19.2 ° Güneşli
  • Salı 32.5 ° / 20.1 ° Güneşli