
Aile, gece boyunca evlerine dolan suyu kovalarla, bezlerle dışarı atmaya çalıştı.
Seyhan ilçesine bağlı Yeşilevler Mahallesi'nde bulunan Akgül ailesi, 6 Şubat depremlerinde Hatay'ın İskenderun ilçesindeki evlerini kaybetmiş, canlarını kurtararak Adana'ya sığınmıştı. "Asrın felaketi"nden sağ çıkan aile, bu kez de sağanak yağışın getirdiği sel felaketiyle yüz yüze kaldı. Güvende olduklarını düşündükleri yeni evlerini su bastı.
Yağmurun şiddetini artırmasıyla birlikte evin içine hızla dolan su, mobilyalara, beyaz eşyalara ve günlük yaşam için gerekli birçok eşyaya zarar verdi.
"Bir felaketten kaçtık, başka bir felaket bizi buldu" diyen aile, yaşadıkları çaresizlik fotoğraf ve görüntülere de yansıdı. Mahalle sakinleri ise her yağışta aynı manzaraların yaşandığını belirterek yetkililerden kalıcı önlem ve destek istedi.