Bir önceki Belediye Başkanı . Sadettin Aslan'ı mum ışığı ile arayan Karaisalı halkı seçildiği, günden sonra ilk işi Ülkücü camiaya ya gönül vermiş gece gündüz MHP'nin bayrağını ilçede dalgalandırılması için canla başla çalışan işçileri işten atan sayın Şimşek, Karaisalı halkının öz evlatları olan Memurları müdürleri revize ederek, Sarıçam Belediyesinden ithal Müdür ve memurlar getirerek, İlçede Kaos ortamı yarattığı ileri sürüldü.
Maaşlarından harıç Huzur payı adında para alan Başkan ve Şimşek'in avareleri, İlçeye hizmet yerine sadece ceplerini doldurmaktan başka hiçbir işe yaramadıklarını iddia eden Karaisalı Halkı ilçe pislik götürüyor. ''Başkanı belediyede yakalamak bir mucize, gelse de öğlene yakın geliyor derdimizi anlatmadan Belediyeden çıkıp gidiyor. Böyle bir vurdum duymaz başkanı seçtiğimiz için pişman olduk. Gelecek seçimde ise MHP'ye ilçede oy yok bunu da bir yere not edin; diyerek sitemde bulundular.
BAŞKAN BELEDİYEDE AJAN AVINA ÇIKMIŞ
Gazetemiz günlerdir Kamuoyu ile paylaştığı huzur hakkı paralarının dekontları başta olmak üzere bazı belgeleri basına sızdıran kişilerin peşine düştüğü ileri sürüldü.
Başkan Şimşek'in çalışanlara karşı aşağılayıcı ve ağza alınmaz sözler sarf ettiği iddia edilerek, Belediye yi Mafya Belediyeciliği ile yönettiği iddia edildi. İlçede bir kaos bir huzursuzluk, bir ümitsizlik içerisinde olduğu,yorumlanırken, bir iddia ise Adana'da bir AVM'de MHP'ye yakın bir isme yüklü miktarda alış veriş yapıldığı ileri sürüldü. Halka hizmet yerine halkın paralarını buhar eden huzur hakkı adında ahlaki olmayan paraları avareleri arasında paylaşan sayın Şimşek, seçim kampanyalarında bu millettin yüzüne nasıl bakacak? Merak konusu olurken,Meclisten Borçlanma yetkisi istemesi de bir o kadar düşündürücü?
Çok yakında Batum Macerasını Kamuoyu ile paylaşacağız bizi takip etmeye devam edin