Tarih: 10.02.2026 11:50

Kaza Kurşunuyla Hayatını Kaybetti

Facebook Twitter Linked-in

 

Olay, Çukurova ilçesindeki Adnan Menderes Bulvarı üzerindeki Çatalan Köprüsü girişinde bulunan bir restoranda meydana geldi. Fabrikada işçi olarak çalışan Halil İbrahim Meşe, arkadaşı Selahattin Ç. (19) ile birlikte çocukluk arkadaşları olan mekan sahibinin oğlu ile beraber restoranda yemek yedi. İddiaya göre, bir süre sonra restoranın üst katında bulunan ofise geçerek sohbet eden gençlerden Selahattin Ç. burada bulunan tabancayı incelediği sırada silah ateş aldı. Tabancadan çıkan mermi Selahattin Ç.'nin yanında oturan Halil İbrahim Meşe'nin kafasına isabet etti. Olayın ardından Meşe, kanlar içerisinde yere yığıldı.

İhbar üzerine olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırılan Meşe, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerince gözaltına alınan Selahattin Ç., cinayeti kendisinin işlediğini belirtip, "Restoranda oturduk, yemek yiyorduk. Silahla oynarken kazayla patladı" dedi. Adliyeye sevk edilen Selahattin Ç., tutuklandı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —