Bugün, 18 Nisan 2024 Perşembe

Ceyhan Belediye Başkan vekili Berem Avar, Başkan Hülya Erdem'in şehir dışı ziyaretlerinden dolayı çocukların karne sevincine ortak ooldu.

Ceyhan Belediye Baskan vekili Berem Avar, Baskan Hülya Erdem'in sehir disi ziyaretlerinden dolayi çocuklarin karne sevincine ortak ooldu.

Ceyhan Belediyesinin, sosyal belediyecilik hizmeti olarak ilçeye kazandirdigi Hilal Isik Asrak Kres ve Gündüz Bakimevi ögrencileri yariyil tatiline girdi. Baskan vekili Berem Avar, ögrencilerin mutluluguna eslik ederek karneleri dagitti. Karne sevinci yasayan ögrenciler Berem Avar'a büyük ilgi göstererek fotograf çekildi.

“ÇOCUKLARIMIZIN SEVINCI, BIZIM EN BÜYÜK ÖDÜLÜMÜZ”

Ülkemizde virüs salgini dolayisiyla buruk bir karne sevinci yasandigini belirten Ceyhan Belediye Baskan Vekili Berem Avar, “Karne sevincini coskuyla kutladigimiz, yavrularimizla gülüp oynadigimiz günleri çok özledik. Gelecegimizin teminati çocuklarimiz uzaktan egitim ile ilk yariyi tamamladi ve bugün e-karne sevincini yasiyor. Kresimizde egitim gören ögrencilerimize ise karnelerini vermenin gururunu yasiyoruz. Yüzlerindeki gülümseme ve sevinçleri bizim en büyük mutlulugumuz oldu. Onlar karneleri ile bizler ise onlarin mutlulugu ile en büyük ödülü aldik. Belediye Baskanimiz Hülya Erdem ve sahsim adina, egitmenlerimizi kutluyor gelecegimizin teminati çocuklarimiza basarilarinin devamini diliyorum' dedi.



Anahtar Kelimeler:
  • Perşembe 31.6 ° / 17.1 ° Güneşli
  • Cuma 24.9 ° / 15.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 24.8 ° / 13.8 ° false