Bugün, 8 Mayıs 2024 Çarşamba

2 yaşındaki çocuk asansörde sıkışarak öldü

2 yaşındaki çocuk asansörde sıkışarak öldü

Adana'da babası ile asansöre binen bir çocuk iç kapı olmadığı için boşluğa kolu sıkışınca, boynu kırılarak feci şekilde hayatını kaybetti.

2 yasindaki çocuk asansörde sikisarak öldü
Adana'da babasi ile asansöre binen bir çocuk iç kapi olmadigi için bosluga kolu sikisinca, boynu kirilarak feci sekilde hayatini kaybetti.
Edinilen bilgiye göre, olay Çukurova ilçesine bagli Huzurevleri Mahallesi 77198 sokaktaki bir apartmanda meydana geldi. Iddiaya göre, teknoloji tasarim ögretmeni Zafer Uguz, 2 yasindaki oglu Eren Uguz'u alarak dedesi Mehmet Soytas'a kahvalti yapmaya gitti. Apartmanin ikinci katina çikmak için baba ogluyla birlikte asansöre bindi. Bu sirada asansörün iç kapisi olmadigi için çocugun kolu kapi ile asansör arasindaki bosluga sikisti. Bu durumu fark etmeyen baba 2. katin dügmesine basip asansör hareket edince çocuk sikisti. Baba hemen asansörü durdurdu ancak bu sirada çocugun boynu kirildi. Baba hemen yardim isteyip bir taraftan da çocugu sikistigi yerden kurtarmaya çalisti ancak basarili olamadi. Olay yerine kisa sürede Can-Kur ve saglik ekipleri gelirken, Can-Kur ekipleri asansörü açip çocugu sikistigi yerden çikardi. Çocuk saglik ekiplerinin ilk müdahalesinin ardindan Çukurova Devlet Hastanesine kaldirildi ancak yapilan müdahalelere ragmen kurtarilamadi. Çocugun cenazesi otopsi için adli tip kurumu morguna kaldirildi. Polis olayla ilgili inceleme baslatti. Bu arada olayi gören Aksel Yasti ise çocugun babasiyla birlikte asansöre bindikten sonra kolu sikistigini asansör de yukari çiktigi için boynu kirildigini, herkesin yardima kostugunu ancak çocugun kurtarilamadigini söyledi. Zafer Uguz'un esinin de ögretmen oldugu ve iki çocugu oldugu ögrenildi.
Son görüntüsü güvenlik kamerasina yansidi
Bu arada, baba ve oglunun apartmana girmesi ise saniye saniye güvenlik kamerasi tarafindan görüntülendi. Babasinin apartmana önce girdigi, çocugun ise oyun oynayarak sonradan girdigi görüldü. Daha sonra da baba ve oglun asansöre bindigi görüldü. Bu çocugun son görüntüsü oldu.


  • Çarşamba 26.7 ° / 14.1 ° Güneşli
  • Perşembe 28.6 ° / 15.6 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 18.7 ° Güneşli