Bugün, 16 Nisan 2024 Salı

30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI M1 ADANA AVM'DE KUTLANDI!

30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI M1 ADANA AVM

- SENİN İÇİN MÜZİK –

30 AGUSTOS ZAFER BAYRAMI M1 ADANA AVM'DE KUTLANDI!

 

- SENIN IÇIN MÜZIK –

 

M1 Adana Alisveris Merkezi 30 Agustos Zafer Bayrami'nda konuk ettigi 6. Mekanize Piyade Tümeni Bölge Bandi’nin vermis oldugu konser ile misafirlerine coskulu bir bayram yasatti.

 

 

M1 Adana AVM, yaz tatili ve resmi tatillerde Adanalilarin yogun ilgi gösterdigi ve keyifli vakit geçirdigi Alisveris Merkezi olmayi sürdürüyor. M1 Adana AVM 30 Agustos Zafer Bayrami’na özel 6.Mekanize Piyade Tümeni Bölge Bandi Komutanligindan olusan bando takiminin gerçeklestirmis oldugu konsere ev sahipligi etti. Askeri Bando Takimi’nin gerçeklestirdigi konsere Avm misafirleri yogun ilgi gösterdi. Konser alaninin Türk bayragi arka planinda kurulan platform ile Bando Takimi’nin konser için yerlerini aldi. Kisa sürede Avm misafirleri cosku ile konser alanina akin edip çember olusturdular. Bando Sefi yönetiminde konsere baslayan Bando Takimi birçok kisinin bildigi, keyifle eslik ettigi sarkilar ile konserini sürdürdü. Milli duygularin yogun yasandigi konserde dagitilan Türk Bayraklari ile sarkilara eslik eden Avm misafirleri 30 Agustos Zafer Bayrami’ni çosku ile kutladilar.

 

 

 

 

M1 Adana AVM 'de bir sonraki etkinlik; ‘’Kosa Kosa Okula, Kosa Kosa Teraryuma!’’ basligi ile M1 Adana’da Teraryum etkinlikleri basliyor. 30 Agustos – 8 Eylül tarhileri arasinda günde 4 seans olarak gerçeklesecek olan atölyeye katilmak için tek yapmaniz gereken: M1 Adana mobil uygulamasini indirip onay kodunu göndermek. Etkinlige katilim ücretsizdir. Tüm küçük dostlarimizi bekliyoruz.

 

 

 

 

M1 Adana Alisveris Merkezi'nin etkinlik programi ve kampanya detaylarindan haberdar olmak için sosyal medya hesaplarini takip edebilir, mobil uygulamayi apple store ve google play üzerinden indirebilir ya da internet sitesini inceleyebilirsiniz.

 

Facebook, twitter, instagram adresi: m1adana

Web sitesi : www.m1adana.com.tr



Anahtar Kelimeler: SENİN İÇİN MÜZİK –
  • Salı 29.2 ° / 15.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 30.5 ° / 16.6 ° Güneşli
  • Perşembe 31.6 ° / 17.1 ° Güneşli