Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

600 lira borç yüzünden öldürüldü...

600 lira borç yüzünden öldürüldü...

Adana'da önceki gün sokak ortasında yaşanan 1 kişinin ölümü 2 kişinin de yaralanmasıyla biten kavganın, 600 liralık cep telefonu borcuyla ilgili olduğu ortaya çıktı.

Adana'da önceki gün sokak ortasinda yasanan 1 kisinin ölümü 2 kisinin de yaralanmasiyla biten kavganin, 600 liralik cep telefonu borcuyla ilgili oldugu ortaya çikti.

Edinilen bilgiye göre, olay, 2 Agustos günü saat 11.30 siralarinda merkez Seyhan ilçesi Demetevler Mahallesinde meydana geldi. C.A. (17) ve agabeyi Selim Acar (23), husumetli olduklari Ramazan (25) ile agabeyi Cumali Yilmaz'in (32) evine gitti. Burada taraflar arasinda çikan tartisma, kisa sürede kavgaya dönüstü. Kavga sirasinda C.A, yaninda getirdigi biçakla Cumali Yilmaz'i kalçasindan yaraladi. Ramazan Yilmaz da evden aldigi biçakla Selim Acar'i gögsünden, sonra da kardesi C.A.'yi vücudunun çesitli yerlerinden yaraladi.

Ihbar üzerine bölgeye çok sayida polis ve saglik ekibi sevk edildi. Saglik görevlilerinin ilk müdahalesini yaptigi yaralilar, ambulansla Seyhan Devlet Hastanesi'ne kaldirildi. Tedaviye alinan Selim Acar, yapilan müdahalelere ragmen kurtarilamadi. Adana Emniyet Müdürlügü Asayis Sube Müdürlügüne bagli Cinayet Büro Amirligi ekipleri Ramazan Yilmaz' olay yerinde, agabeyi Cumali Yilmaz'i ve diger zanli C.A.'yi tedavisinin ardindan gözaltina aldi

Cinayetle sonuçlanan kavganin, bir süre önce Selim Acar'in, cep telefonu alacagini söyleyip Cumali Yilmaz'dan 600 TL istedigi, daha sonra da bu borç nedeniyle taraflarin tartismasi yüzünden çiktigi öne sürüldü. Olaydan bir gün önce Selim Acar'in parayi vermek için Cumali Yilmaz'i telefonla aradigi ancak kardesinin telefonu çikip agabeyinin uyudugunu söyledigi ileri sürüldü. Acar'in, olay günü evine gittigi Cumali Yilmaz ile tartistigi, 'Size para falan vermiyorum' diyerek mahalleden ayrildigi belirtildi. Acar'in, kardesi C.A.'yi evden alip olay yerine tekrar geldigi ve burada kavganin yasandigi bildirildi. Zanlilar, sorgularinin ardindan adliyeye sevk edildi. 



  • Cuma 30.8 ° / 18.5 ° false
  • Cumartesi 31 ° / 16.7 ° false
  • Pazar 35.8 ° / 19.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı