Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

acak verecek meselesi dediler, kadın cinayeti çıktı

acak verecek meselesi dediler, kadın cinayeti çıktı

Adana'nın Feke ilçesinde öldürülen kadının alacak verecek meselesi yüzünden değil, kadını saplantı haline getiren ve bir yıldır rahatsız eden şahıs tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı.

acak verecek meselesi dediler, kadin cinayeti çikti
Adana'nin Feke ilçesinde öldürülen kadinin alacak verecek meselesi yüzünden degil, kadini saplanti haline getiren ve bir yildir rahatsiz eden sahis tarafindan öldürüldügü ortaya çikti.
 
Edinilen bilgiye göre olay, Feke ilçesine bagli Kizilyer Mahallesinde meydana geldi. Iddiaya göre, biri kiz iki çocuk annesi Durdu Kadem Kiziloluk (61) 30 yil önce esinden ayrildi. Kiziloluk, bosandiktan sonra bir kamu kurumunda ise girip iki çocugunu okutarak memur yaptiktan sonra emekli oldu. Kiziloluk, emekli olduktan sonra yaz aylarini köyü Kizilyer'e yaptirdigi evde geçirmeye basladi. Iddiaya göre, 2011 yilinda kiz kaçirma meselesi yüzünden cezaevinden çikan Aydin Mehmet A. (51), kadini rahatsiz etmeye basladi. Kiziloluk, sahsi bir kez sikayet etti ancak Aydin Mehmet A. Kizioluk'u rahatsiz etmeye devam etti. Dün aksam üzeri de Kiziloluk'un evinden komsulari tüfek sesi duydu. Bunun üzerine hemen jandarmaya haber verildi. Jandarma, olay yerine geldiginde Kiziloluk'u evin bahçesinde kanlar içinde yerde yatarken buldu. Saglik görevlilerine haber verildi. Ancak Kiziloluk'un hayatini kaybettigi belirlendi. Jandarma yaptigi çalismada cinayeti maktulü bir yildir rahatsiz eden Aydin Mehmet A.'nin isledigini saptayip zanliyi bulmak için çalisma baslatti. Kiziloluk'un cenazesi ise otopsi yapilmak üzere adli tip kurumu morguna kaldirildi. Cenaze otopsinin ardindan iki çocugu ve kardesleri tarafindan alinarak Kabasakal Mezarligi'nda topraga verildi.
Kiziloluk'un kiz kardesi Hatice Kurtulus Akdeniz, ablasinin bir sapik tarafindan öldürüldügünü söyleyerek, “Ablami 1 yildir rahatsiz ediyordu. Ablam onu sikayette etmis ama o rahatsiz etmeye devam etmis. Bu sahis çocuga cinsel istismardan cezaevine yatmis biri. Ablami öldürdü o kaçti. Biz bir an önce bu sahsin bulunmasini istiyoruz. Bu konu basina alacak verecek meselesi diye yansidi. Ancak öyle bir durum yok bu adam ablami saplanti haline getirmis sürekli rahatsiz ediyormus. Bu bir kadin cinayetidir” diye agladi.


  • Perşembe 24.1 ° / 11.6 ° Güneşli
  • Cuma 24.9 ° / 14.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.3 ° / 15.1 ° Güneşli