Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Acıların en büyüğü!

Acıların en büyüğü!

Adana'da 1 yaşındaki Demir Hakverdi, alerjik rahatsızlığı nedeniyle hastaneye götürülürken trafik kazasında hayatını kaybetti. Demir'in cansız bedeni, yapılan otopsinin ardından babası tarafından alındı.

Dün Çukurova ilçesine bagli Turgut Özal Bulvari'nda doktor oldugu ögrenilen Murat A. idaresindeki otomobil ile Derya H.'nin kullandigi otomobil çarpisti. Kazada sürücü Derya Hakverdi ile esi Ulas Hakverdi ve 1 yasindaki çocuklari Demir Hakverdi yaralandi. Yaralilar, 112 Acil Servis ekiplerince Adana Sehir Egitim ve Arastirma Hastanesi'ne kaldirildi.

CANSIZ BEDENINI KUCAGINDA TASIDI

Durumu agir olan Demir Hakverdi, dün aksam saatlerinde hastanede hayatini kaybetti. Minik Demir'in cenazesi otopsi için Adli Tip Kurumu'na götürüldü. Demir H.'nin cenazesi, yapilan otopsinin ardindan ailesine teslim edildi. Bu sirada baba Ulas Hakverdi, evladinin ceset torbasindaki cansiz bedenini otomobile kadar kucaginda tasidi.

Iyilesmesi için hastaneye götürülüyordu, kaza geçiren minik Demir

 

HASTANE YOLUNDA KAZA

Minik Demir, defnedilmek üzere Kabasakal Mezarligi'na götürüldü. Öte yandan ailenin dün evden bebeklerini alerjisi tuttugu için hastaneye götürmek için yola çiktiklari, bu sirada kaza yaptiklari ögrenildi.



Anahtar Kelimeler: Acıların en büyüğü!
  • Cuma 24.9 ° / 14.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.3 ° / 15.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.3 ° / 15.7 ° Güneşli