Bugün, 18 Nisan 2024 Perşembe

ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNDE MEMURLAR’A SENDİKALARINDAN İSTİFA ET BASKISI

ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNDE MEMURLAR’A SENDİKALARINDAN İSTİFA ET BASKISI

Adana Büyükşehir Belediyesi ve ASKİ’de çalışan memurlara üye oldukları Sendikalarından istifa etmeleri yönünde Bazı Daire Başkanları ve Kurum Müdürleri tarafından baskı yapıldığı ileri sürüldü.

ADANA BÜYÜKSEHIR BELEDIYESINDE MEMURLAR’A SENDIKALARINDAN ISTIFA ET BASKISI

Adana Büyüksehir Belediyesi ve ASKI’de çalisan memurlara  üye olduklari Sendikalarindan istifa etmeleri yönünde  Bazi Daire Baskanlari ve Kurum Müdürleri tarafindan baski yapildigi ileri sürüldü.

Adana Büyüksehir Belediyesinde yetkili Türk Yerel Hizmet Sen üyesi olan Memurlara Sendikalarindan istifa etmeleri konusunda ASKI ve Büyüksehirde görevli memurlarin Belediye Baskani Zeydan Karalar’in ismini kullanarak Sendikalarindan istifa etmelerini isteyen bazi Daire baskanlari ve kurum müdürleri  istifa etmeyen personele ise mobing uygulamayla tehdit edildikleri iddia edildi.

Adana Büyüksehir Belediyesinde memurlar arasinda büyük huzursuzluga yol açan bazi kurum müdürlerinin Baskan Karalar’in ismini kullanarak sendikalarindan istifa ettirilmek istenilen Memurlar üzerinki bu baskilari gerçekten Baskan Karalar Biliyor mu yoksa memurlara göz dagi mi? Veriliyor.

Bu konuda Adana Büyüksehir Belediyesinde yetkili olan Türk Yerel Hizmet Sen Baskani Selçuk Diker’den de açiklama bekliyoruz



  • Perşembe 31.6 ° / 17.1 ° Güneşli
  • Cuma 24.9 ° / 15.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 24.8 ° / 13.8 ° false