Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Adana'da babasıyla kavga eden genç silahla vurularak hayatını kaybetti.

Adana

Baba oğulun kavgası ölümle bitti

Baba ogulun kavgasi ölümle bitti
Adana'da babasiyla kavga eden genç silahla vurularak hayatini kaybetti.
Edinilen bilgiye göre, olay Sariçam ilçesine bagli Gültepe Mahallesi 582 Sokak'taki 2 katli müstakil bir evde meydana geldi. Iddiaya göre, uyusturucu bagimlisi Emircan Y. (20) ile babasi Firat Y. (45) uyusturucu meselesi yüzünden tartisti. Tartisma kisa sürede kavgaya dönüsünce pompali tüfek ve satir kullanildi. Kavga sirasinda baba rastgele ates açmaya basladi. Bu sirada Emircan Y. agir yaralandi. Baba, oglunun yaralandigini görünce onu kamyonete bindirip Çukurova Üniversitesi Tip Fakültesi Balcali Hastanesine götürdü. Durumu agir olan Emircan Y. acil serviste tedavi altina alindi. Kalbi duran genci doktorlar hayata döndürmeye çalisti ancak kurtaramadi.
Bu arada olay yerine gelen Adana Emniyet Müdürlügü Asayis Sube Müdürlügüne bagli Cinayet Büro Amirligi ekipleri inceleme baslatirken babayi gözaltina aldi. Evin bahçesinde ise tüfek, satir oldugu görüldü. Ayrica kavga esnasinda kopan saçlarin da yerlere saçildigi görüldü.
Aile, Emircan Y.'yi babasinin vurmadigini, gencin kendi kendini vurdugunu iddia etti. Görgü sahitleri ise Emircan Y.'yi babasinin vurdugunu öne sürdü. Olayin nasil gerçeklestigi, babanin ve oglunun elinden alinacak svap örnegi ve babanin verecegi ifadeden sonra ortaya çikacak.
 
 
 
 
 


  • Cuma 24.9 ° / 15.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 24.8 ° / 13.8 ° false
  • Pazar 25.4 ° / 14.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı