Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

ADANA’DA DSP LİDERİ AKSAKAL’A YOĞUN İLGİLİ

ADANA’DA DSP LİDERİ AKSAKAL’A YOĞUN İLGİLİ

Adana’ya parti otobüsüyle gelen DSP Genel Başkanı Önder Aksakal, burada 2 gün boyunca parti çalışmalarını sürdürdü.

ADANA’DA DSP LIDERI AKSAKAL’A YOGUN ILGILI

Adana’ya parti otobüsüyle gelen DSP Genel Baskani Önder Aksakal, burada 2 gün boyunca parti çalismalarini sürdürdü.             

   Adana girisinde DSP Genel Baskani Önder Aksakal’i  karsilayan Basta Il Baskani Erhan Saltuk,beraberindeki MP üyesi Hakan Buldu, ve Ilçe Baskanlarinin yani sira çok sayida partililerin katildigi karsilamada Önder Aksakal’a yogun ilgili gösterildi.

SALTUK, BU IKTIDAR ARTIK ÇÖZÜM ÜRETEMEZ HALE GELMISTIR

DSP Lideri Önder Aksakal ilk gün Turan Beriker Bulvari Üzerinde bulunan DSP Adana Il Baskanligi Binasinin açilisini gerçeklestirdi.  Il Binasinda partilileriyle bir araya gelen Aksakal’burada önemli konulara degindi.

Genel Baskan Aksakal’dan önce açilis konusmasini yapan  DSP Adana Il Baskani Erhan Saltuk, Mevcut ikdidarin izledigi politikalari elestirerek sunlari söyledi;Bugün Hepimizin Gördügü Gibi Mevcut Iktidar Ve Mecliste Bulunan Siyasi Partiler Artik Ülkemizde Bir Yük Olmaktadir Ekonomik Ve Toplumsal Sorunlari Her Geçen Gün Çikmaza Sokan Bir Iktidar Ve Çözüm Üretemeyen Milletten Uzak Bir Muhalefet Vardir.Halk Mutsuz Ve Umutsuzdur Halkin Yeniden Kendi Gibi Düsünen Kendi Içinde Huzurlu Diger Ülkeler Ile Barisik Üretimi Ve Ekonomisi Güçlü Milli Kaynaklari Yandaslar Için Degil Halk Için Yeni Bir Iktidara Ihtiyaci Vardir Iste O Iktidar Yeniden Demokratik Sol Partidir Bu Yolda Önümüze Çikacak Hiçbir Zorluk Ve Engellemenin Bizleri Yildirmayacagina Adana Il Baskani Olarak Ben Ve Arkadaslarin  Söz Veriyoruz .açiklamasinda bulundu

AKSAKAL;DSP’NIN MECLISTE OLMASI SART

DSP Lideri Aksakal ise yaptigi konusmasinda seçimlerin normal tarihinden yaklasik 6 ay önce yapilacagini düsündüklerini söyledi. DSP olarak kurulduklari günden bu yana, demokratik sol kültür geregi her zaman dogruya dogru, yanlisa yanlis demeyi becerebilen tek parti olduklarini belirten Aksakal, 'Bu yanlislarin karsisinda olmasi gereken dirayeti gösteremeyen bir parlamento muhalefetinin varligi da ne yazik ki milletçe en büyük talihsizligimiz.' dedi.

Aksakal, bölgedeki ülkelerde iç savaslar oldugunu, Türkiye'de de bunu denediklerini aktararak, sunlari kaydetti: 'Bunu 15 Temmuz'da denediler. Hakikaten kadim Türk devleti ve o asil Türk milleti darbecilere izin vermedi. Tanklarin üstüne çikti, paletlerin altina yatti, kursunlara gögsünü siper etti ve o gün Cumhurbaskani kazin ayaginin böyle olmadigini anladi ve bu emperyal sisteme karsi bakisini ve durusunu degistirdi. Biz böyle olduguna inanmak istiyoruz. Eger bu duygu ve düsünce devam ediyorsa ABD'nin bize biçmeye çalistigi elbiseyi asla ve asla giymeyecegiz.'dedi

 

VATANDASLARDAN AKSAKAL’A YOGUN ILGI

Adana’daki parti çalismalarinin ikinci günüde Esnafin ve halkin arasinda dolasan DSP Lideri Aksakal,burada vatandalarin sorunlarinin dinleyerek DSP olarak  geçmiste oldugu gibi gelecekte de her zaman halkin haklarini mecliste savunacaklarini ifade ederek, AKP’nin Ülkeyi Yangin yerine soktugunu da dile getirdi .Daha sonra Karatas ilçesine giden DSP Lideri Aksakal burada da kendisine verilen ilgi ve alakadan dolayi Adana’dan umutlu ayrildi.



  • Cuma 24.9 ° / 14.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.3 ° / 15.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.3 ° / 15.7 ° Güneşli