Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Adana'da İki Aile Arasındaki Husumette Kan Aktı!

Adana

Adana'da iki aile arasındaki husumette kan aktı. Meydana gelen olayda bir kişi hayatını kaybederken 3 kişi de ağır yaralandı

OTOMATIK SILAHLI SALDIRI KAMERALARA YANSIDI
ADANA'DA BIR KISININ HAYATINI KAYBETTIGI ÜÇ KISININ AGIR YARALANDIGI OLAY AKILLARA KONYA'DAKI KATLIAMI GETIRDI. 

Adana'da iki aile arasindaki husumette kan akti. Meydana gelen olayda bir kisi hayatini kaybederken 3 kisi de agir yaralandi. Olay sirasinda katil zanlilarinin eve gelip cinayeti isledikten sonra kaçmalari güvenlik kameralari tarafindan kaydedildi.


Olay, Yüregir ilçesine bagli Yesilbaglar mahallesinde meydana geldi.
Ismail Demir, kardesleri Hüseyin Can, Ibrahim ve misafirleri Ayse Güp ile evlerinde oturdugu sirada silahli saldiriya ugradi.

Ellerindeki otomatik silahlarla evde bulunanlarin üzerine rastgele ates açtigi belirlenen sahislar, motorsikletlerle hizla olay yerinde uzaklasti.

Olayin haber verilmesi üzerine olay yerine çok sayida polis ve saglik ekibi sevk edildi. Agir yaralanan 4 kisiden Ismail Demir, maalesef kaldirildigi Adana Sehir Hastanesi’nde hayatini kaybetti. Diger üç kisinin saglik durumlarinin ciddiyetini korudugu ögrenildi.

Olay, Güvenlik Kamerasinda
Olayin ardindan polisin baslattigi sorusturma sürerken bir kisinin ölümü üç kisinin yaralanmasi ile sonuçlanan olayda zanlilarin eve gelis ve evden kaçis anlarin civardaki bir is yerinin güvenlik kameralarina yansidi.
Görüntülere göre; iki motosikletle olay yerine gelen dört kisiden ikisi ellerindeki silahlarla saldiriyi gerçeklestirdikleri eve girerken motosikletteki iki kisi de o sirada gözcülük yapiyor. Cinayet süphelileri saldiriyi gerçeklestirip kaçarken de havaya ates açmaya devam ediyor.
Görüntülerin ortaya çikmasinin ardindan sorusturmayi derinlestiren polis Demir ailesinin bir aile ile aralarinda daha önce bir kavga nedeniyle husumet yasadigini ortaya çikardi.
Polis, cinayeti isimleri emniyetçe belirlenen üç kisi ve ismi ögrenilemeyen bir kisinin isledigi üzerinde duruyor.


Saldirida hayatini kaybeden Ismail Demir
 

Saldirida yaralanan Ibrahim Demir (solda,) Hüseyin Can Demir (ortada) Hayatini kaybeden Ismail Demir. (Sagda)
Edinilen bilgilere göre olayi gerçeklestiren sahislarla saldiriya ugrayan sahislar arasinda aile büyüklerinin araya girmesiyle geçtigimiz yil bir baris yemegi düzenlenmisti. 

Polisin olayla ilgili sorusturmasi devam ediyor.

Saldirida evin duvarlarinda çok sayida mermi izleri görüldü



  • Cuma 24.9 ° / 15.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 24.8 ° / 13.8 ° false
  • Pazar 25.4 ° / 14.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı