Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Adana'da silahlı saldırı: 4 yaralı

Adana

Adana'da bar çıkışında iki grup arasında meydana gelen silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.

Adana'da bar çikisinda iki grup arasinda meydana gelen silahli kavgada 3 kisi yaralandi.

Olayi gerçeklestiren 3 süpheli ise polis ve bekçiler tarafindan kaçtiklari sirada suç aletiyle birlikte kiskivrak yakalandi.
Olay, Seyhan ilçesine bagli Çinarli Mahallesi Ziyapasa Bulvari üzerinde meydana geldi.

Alinan bilgiye göre, bir barin çikisinda henüz bilinmeyen bir sebepten dolayi iki grup arasinda tartisma yasandi. Tartisma kisa sürede alevlenerek silahli kavgaya dönüstü. Kavga esnasinda bir tabancadan açilan ates sonucunda Çetin Y., sag bacagindan, Arif O. karin bölgesinden ve ismi ögrenilemeyen bir kiside yaralandi.

Ihbar üzerine bölgeye saglik ve polis ekibi sevk edildi. Olayi gerçeklestiren ismi ögrenilemeyen 3 süpheli ise hizla kaçti.'Polisler ve bekçiler tabancayla birlikte 3 süpheliyi kiskivrak yakaladi'Bölgeye kisa sürede gelen polis ekipleri kaçan süphelileri görmesi üzerine kovalamaya basladi. Fazla uzaklasmayan süpheliler Seyhan Devriye Ekipleri ile çarsi mahalle bekçileri tarafindan kiskivrak yakalandi. Gözaltina alinan 3 süpheli polis merkezine götürüldü. Olayda kullanilan tabanca da ele geçirildi.Yaralilar ise ambulanslar tarafindan kentteki çesitli hastanelere kaldirilarak tedavi altina alindi.

 

Silahli saldiriya ugrayan kisi yaralandi

Bu arada Adana'nin merkez Çukurova ilçesinde bir kisi, silahli saldiri sonucu yaralandi.Mahfesigmaz Mahallesi'ndeki is yerinin önünde arkadaslariyla oturan Z.I, kimligi henüz belirlenemeyen kisinin silahli saldirisina ugradi.Yaralanan Z.I, 112 Acil Servis ekiplerince Seyhan Devlet Hastanesine kaldirildi. Polis, kaçan zanlinin yakalanmasi için çalisma baslatti.Saldiri ani, bir is yerinin güvenlik kamerasina yansidi.



  • Cumartesi 31 ° / 16.7 ° false
  • Pazar 35.8 ° / 19.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 30.8 ° / 18.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı