Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

ADANA’NIN MİMARI HÜSEYİN SÖZLÜ, MEYDANLARA İNDİ

ADANA’NIN MİMARI HÜSEYİN SÖZLÜ, MEYDANLARA İNDİ

Adana’nın gelecek yüz yılını kurtaracak vizyon projeleriyle o dönem Türkiye gündeminde isminden sıkça söz ettiren Hizmetin Lokomotifi Geçmiş dönem Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Memleketi Ceyhan’da bir dizi

ADANA’NIN MİMARI HÜSEYİN SÖZLÜ, MEYDANLARA İNDİ

 

Adana’nın  gelecek yüz yılını kurtaracak   vizyon projeleriyle  o dönem Türkiye gündeminde isminden sıkça söz ettiren Hizmetin Lokomotifi Geçmiş dönem Adana Büyükşehir Belediye  Başkanı Hüseyin Sözlü, Memleketi Ceyhan’da bir dizi ziyaretlerde bulundu.

3 Dönem Ceyhan Belediye Başkanlığını görevini yürüttükten sonra,  Önceki Dönem Adana Büyük Şehir Belediye Başkanı MHP Genel Başkanı  Devlet Bahçelinin Baş Danışmanı  Hüseyin Sözlü’yü Ceyhan Bağrına bastı.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığı döneminde yaptığı dev 12 projesiyle  hizmetin  lokomotifi ‘ olan Başkan Hüseyin Sözlü’ o dönemlerde büyük başarılarıyla Türkiye gündeminde isminden sıkça bahsettirerek  Adana’yı gerek Kültürel gerek  Sosyal ve  sportif faaliyetlerde  en iyi şekilde duyurarak,Çukurova nın  gönlünü kazanmıştı.

Mazeretlerin ardına hiçbir zaman  sığınmayan bir belediye başkanlığı anlayışıyla, gönül belediyeciliği ile milliyetçi-üretken belediyecilik anlayışını harmanlayan Başkan Sözlü’2023 Mahalli seçimlerinde yarım kalan Dev eserlerin bitirilmesi için kolları sıvadı.

 

ADANA ÖZ EVLADINI ÖZLEDİ

 30 Yılda yapılmayanları 5 yıl içerisinde başkanlık döneminde Adana’ya kazandıran Başkan Sözlü Memleketi Ceyhan ilçesinde bir dizi ziyaretlerde bulunarak, esnafları  ve bazı STK’larıla bir araya geldi. Burada  gündeme dair konular hakkında fikir alış verişinde bulunularak, Cumhur İttifakının Türkiye’nin gelişmesi ve kalkınması yönündeki gayretleri de konuşuldu.

 Ceyhan’da  Esnaflarla birlikte  sabah kahvaltısı yapan,Başkan Sözlü, Cumhur ittifakının Başta Terör olmak üzere ,pandemi ve ekonomi ile ilgili mücadelesini dile getirdi.

Pandemiden dolayı zor günler geçiren esnafın sıkıntılarının da konuşulduğu toplantıda  

Başkan Sözlü, sunları söyledi. Vatandaşlarımız herhangi bir markete gitse beş kuruş eksik kalsa malzemeyi dışarı çıkaramaz ama bakkallar sonra verebilirsin diyebiliyor 21. yüzyılda hala böyle bir kapı var Bu kapıyı muhafaza edip mahalle esnaflarını yaşatmamız lazım mahalle Bakkallarımız mahallelerimizin  doğal bekçileridir Bizler esnafımız sayesinde mahallelerimizin genel bir haritasını da çıkarıyoruz sözlerine ekledi.

 

İŞTE SÖZLÜ’NÜN ADANA’YA YAPTIĞI VE YARIM KALAN BAZI HİZMETLERİ

 5 Yıl içerisinde yaptığı ve bazı yarım kalan 12 Dev Hizmeti 1-Devlet Bahçeli Köprüsü 2-Adnan Menderes Bulvarı Rekreasyon Çalışması 3-ASKİ Atatürk Spor Salonu 4-Türkiye'nin En büyük ve En Modern Hayvan Barınağı 5-3Büyük Yeni Bulvar 6-Kentsel Dönüşümün Yeni Adresi Göl Mahallesi 7-Ceyhan Hacı Bektaş-ı Veli Kültür Merkezi Yapımı 8-Alparslan Türkeş Bulvarında Kesintisiz Trafik Akışı 9-Ege Bagatur Bulvarı Rekreasyon Projesi 10-Portakal Çiçeği Parkı 11-Demokrasi Şehitleri Parkı ve Sanat Galerisi 12-Asansörlü Yürüyen Merdivenli Üst Geçitler



  • Cuma 24.9 ° / 15.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 24.8 ° / 13.8 ° false
  • Pazar 25.4 ° / 14.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı