Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Adana’nın İlk Ters Evi Kapılarını Açtı...

Adana’nın İlk Ters Evi Kapılarını Açtı...

Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir’in Adana’ya kazandırdığı Ters Ev kapılarını ziyaretçilere açtı.

Adana’nin Ilk Ters Evi Kapilarini Açti...

 

Yüregir Belediye Baskani Fatih Mehmet Kocaispir’in Adana’ya kazandirdigi Ters Ev kapilarini ziyaretçilere açti.

Seyhan nehri kiyisinda açilan ters evin, Adana turizmine önemli bir ivme kazandirmasi bekleniyor.  Yüregir’de yapimi tamamlanan ve Adana’nin turizm potansiyelini artirmayi hedefleyen ters ev açildi. Yüregir Belediyesi tarafindan Millet Bahçesi içerisinde insa edilen 2 katli ters ev ilk günden ziyaretçilerin ugrak noktasi oldu.

 

Adana ve bölgede tek olan ters evde giris bahçesi dahil her sey ters olarak görülüyor. Yurt içi ve yurt disinda benzerleri bulunan, özellikle gençler ve çocuklarin ilgisini çeken siradisi evi görmeye gelenler, fotograf çektiriyor ve selfie yapiyor. Yüregir Belediyesi’nin Adana’da gezilecek görülecek yerler listesine kazandirdigi ters evin açilmasiyla birlikte çevre illerden de ziyaretçilerin gelmesi bekleniyor.

 

YÜREGIR’DE ILGI ODAGI OLACAK

 

Ters evin Yüregir’de ilgi odagi olacagini belirten Baskan Kocaispir, “Seyhan nehri kiyisinda, Yüregir Millet Bahçemizin içerisinde çalismalarini tamamladigimiz ters evimizin kapilarini açtik. Farkli bir simetri algisi, iç içe illüzyonlar ziyaretçilerin hos ve güzel vakit geçirmesini saglayacak. Inaniyorum ki; burasi Adana'miza gelenlerin görmek istedikleri bir yer olacak. Yüregir Belediyesi olarak farkli projeleri üretmeye ve bu projeleri halkimiza sunmaya devam edecegiz.” diye konustu.

Adana, UNESCO’dan gastronomi sehri unvani almak için tek vücut oldu

GÖRENLER ÇOK BEGENDI

Sira disi ters evi ziyaret eden vatandaslar ilk girdiklerinde sasirdiklarini, farkli bir deneyim yasadiklarini, eglenceli vakit geçirdiklerini ve projeyi çok begendiklerini söyledi. Yapiminda emegi geçen herkese tesekkür eden ziyaretçiler Adana’ya ugrayan herkesin ters evi mutlakla görmesi gerektigini belirtti

TERS EV’IN ÖZELLIKLERI

Millet Bahçesi içinde 200 metrekare alan üzerine insa edilen ters evin yapiminda 18 ton çelik kullanildi. 2 katli, 4 oda 1 salon ve banyodan olusan ters evde tavanda yer almasi gereken esyalar tabanda, tabanda olmasi gereken koltuk, hali, yatak gibi esyalar da tavanda bulunuyor.

 



  • Cumartesi 24.8 ° / 13.8 ° false
  • Pazar 25.4 ° / 14.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 25.6 ° / 13 ° Güneşli