Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Adanalı tostçu kazada hayatını kaybetti

Adanalı tostçu kazada hayatını kaybetti

ADANA'da, 'ütü tostu' ile meşhur olan ve tost hazırlarken 'Acı atıyorum ağabey' sözüyle sosyal medyada tanınan Anıl Kurt (27), kullandığı minibüsle yaptığı kazada yaşamını yitirdi.

Adanali tostçu kazada hayatini kaybetti
ADANA'da, 'ütü tostu' ile meshur olan ve tost hazirlarken 'Aci atiyorum agabey' sözüyle sosyal medyada taninan Anil Kurt (27), kullandigi minibüsle yaptigi kazada yasamini yitirdi.
Kurt'un, kazadan önce, minibüsün 206 kilometreye çikan hiz göstergesini sosyal medyadan paylastigi ortaya çikti.Kaza, saat 02.30 siralarinda, Ulukisla-Adana yolunda meydana geldi. 'Ütü tostu' hazirlarken 'Aci atiyorum agabey?' sözleriyle sosyal medyada taninan ve tostunu 'Adana tostu' olarak tescil ettiren Anil Kurt, Istanbul Besiktas'taki açilisina hazirlandigi subeden dönüse geçti.
Kurt'un kullandigi 01 EMC 88 plakali minibüs, iddiaya göre, hatali sollama nedeniyle karsi yönden gelen M.Y. (42) yönetimindeki 31 AAG 12 plakali TIR ile kafa kafaya çarpisti. Çevredekilerin ihbariyla kaza yerine itfaiye ve saglik ekipleri sevk edildi. Ekipler, Kurt'un kaza yerinde hayatini kaybettigini belirledi. TIR sürücüsü M.Y. yara almazken, Kurt'un cansiz bedeni, otopsi için morga konuldu.Öte yandan Anil Kurt'un, kazadan dakikalar önce sosyal medyada paylastigi görüntüler ortaya çikti. Kurt'un, Müslüm Gürses sarkisi dinlerken, saatte 206 kilometre hizla ilerledigini gösteren hiz göstergesini cep telefonu kamerasiyla görüntüleyip, paylastigi görüldü. Baska gönderisinde ise 'Daha yeni basladik' notunu paylasan Anil Kurt'un cenazesi, otopsinin ardindan topraga verilecek.


  • Cuma 24.9 ° / 14.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.3 ° / 15.1 ° Güneşli