Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

AFAD, M1 Adana AVM'de!

AFAD, M1 Adana AVM

AFAD’ın DEPREM HAFTASI ETKİNLİKLERİ M1 ADANA’DA GERÇEKLEŞTİRİLDİ!

AFAD’in DEPREM HAFTASI ETKINLIKLERI M1 ADANA’DA GERÇEKLESTIRILDI!

Adana Afet ve Acil Durum Müdürlügü tarafindan 2-3 Mart tarihlerinde gerçeklestirilen 'Deprem Haftasi' etkinlikleri M1 Adana AVM ziyaretçilerinden büyük ilgi gördü.

 

1-7 Mart 'Deprem Haftasi' etkinlikleri çerçevesinde Adana Afet ve Acil Durum Müdürlügü (AFAD) tarafindan düzenlenen etkinlikler 2-3 mart tarihlerinde M1 Adana’da halkla bulustu. AFAD bu yil “2021 yilinin” Afet Egitim Yili olarak kabul edilmesinden dolayi toplumun farkindaligini gelistirmek amaciyla Adana’da genis bir sergi ve halki kapsamli olarak bilgilendirme etkinligine imza atti.

M1 Adana Alisveris Merkezi’nde 2-3 mart tarihlerinde Adana Afet ve Acil Durum Müdürlügü (AFAD) uzman personellerinin sundugu etkinlikte salgin kosullari göz önüne alinarak tüm önlemler tam anlamiyla uygulanarak etkinlik gerçeklestirildi. 2 gün gerçeklestirilen etkinlik süresince uzmanlar etkinlik alanina gelen tüm ziyaretçiler ile bire bir ilgilendiler. Büyük bir kismi deprem kusaginda olan ülkemizin her bireyinin afet ve acil durumlarla ilgili görev ve temel sorumluluklari hakkinda hazirlanan brosürler, bilgilendirme kitapçilari sergiye ve etkinlige gelen tüm ziyaretçilere dagitildi.

M1 Adana Müdürü Yalçin Öz,:“Deprem kusaginda olan ülkemizin her an deprem yasama gerçegiyle yasamasi çok boyutlu bir sorun. Bu anlamda vatandaslarimizin bu gerçege 7’den 70’e egitimli ve hazir olmasi gerekiyor. AFAD’in Deprem Haftasi etkinlikleri çerçevesinde düzenledigi bu etkinligi çok anlamli ve yararli buluyoruz. M1 Adana AVM olarak bu projede yer alip; Adana Afet ve Acil Durum Müdürlügü uzman ekipleri ve halkimizi bulusturmaktan mutluluk duyuyoruz.” Dedi.

 
 


Anahtar Kelimeler: AFAD M1 Adana AVM'de!
  • Cuma 24.9 ° / 14.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.3 ° / 15.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.3 ° / 15.7 ° Güneşli