Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Ailesinin terk ettiği genci arkadaşı ölümden kurtardı

Ailesinin terk ettiği genci arkadaşı ölümden kurtardı

Adana'nın Kozan ilçesinde ailesi tarafından terk edildiği için 10 katlı apartmanın çatısına çıkan genci en yakın arkadaşı ile polisler kurtardı.

Adana'nin Kozan ilçesinde ailesi tarafindan terk edildigi için 10 katli apartmanin çatisina çikan genci en yakin arkadasi ile polisler kurtardi.
Sevkiye Mahallesi eski tarihi Roma Köprüsü civarinda bulunan 10 katli apartmanin çatisina çikan O.S. isimli genç ayaklarini çatinin bosluklarina birakarak yürekleri agizlara getirdi.Haber verilmesi üzerine olay yerine saglik, polis, Cankur ve itfaiye ekipleri sevk edildi.
 
 
 
Çocuk parkinin önünde biçaklanarak öldürüldü
Itfaiye ve cankur ekipleri sahsin atlama ihtimaline karsi hava yastigi açarken polisler genci ikna etmek için dakikalarca mücadele etti.Polis ekipleri de çatiya çikarak genci ikna etmeye çalisti ancak basarili olamadi. Olay yerine O.S.'nin arkadasi oldugu ögrenilen N.G. geldi. Hem polis hem de arkadasinin ikna çabasi sonucu oturdugu yerden kalkan O.S. arkadasina sarilarak gözyaslarina boguldu. Gencin hayatini kurtaran N.G., arkadasi O.S'nin babasi tarafindan 10 yil önce terk edildigini annesinin evlenerek üvey babasi ile Batman'a gittigini ve öz oglunu istememesi nedeniyle depresyona girdigini iddia etti.O.S. ifadesi alinmak üzere önce hastaneye daha sonra da emniyet müdürlügüne götürüldü.


  • Cuma 24.9 ° / 15.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 24.8 ° / 13.8 ° false
  • Pazar 25.4 ° / 14.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı