Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Ak Parti Ceyhan İlçe Başkanlığı’ndan Rekor Üye

Ak Parti Ceyhan İlçe Başkanlığı’ndan Rekor Üye

AK Parti Ceyhan İlçe Başkanlığı “Her ay her sandıkta bir yeni üye” kampanyasına bir ay içerisinde bin 232 yeni üye yaparak hedeflenen üye sayısının üç katına ulaşma başarısı gösterdi.

Ak Parti Ceyhan Ilçe Baskanligi’ndan Rekor Üye 
 
AK Parti Ceyhan Ilçe Baskanligi “Her ay her sandikta bir yeni üye” kampanyasina bir ay içerisinde bin 232 yeni üye yaparak hedeflenen üye sayisinin üç katina ulasma basarisi gösterdi. 
 
CEYHAN’DAN BÜYÜK DESTEK
 
AK Parti Genel  Merkezi’nin “Her Ay Her Sandikta Bir Yeni Üye” kampanyasina  Adanalilar yogun ilgi göstermeye devam ediyor. Üye seferberligi kapsaminda bir ay içerisinde 17 bin 22 yeni üye yaparak Türkiye 1.’si olan Adana Il Baskanligi’nin basarisinda Ceyhanlilar büyük destek verdi. AK Parti Ceyhan Ilçe Baskanligi bir ayda bin 232 yeni üye yaparak hedefinin 3 katindan daha fazla yeni üye sayisina ulasti.
 
ÖZSOY: PARTIMIZ YENILENEREK BÜYÜYOR
 
Cumhurbaskanimiz ve Genel Baskanimiz Sn. Recep Tayyip Erdogan’in 2001 yilinda kurdugu AK Parti’nin  her geçen gün büyümeye ve yenilenmeye devam ettigine vurgu yapan AK Parti Ceyhan Ilçe Baskani Sami Özsoy, “Teskilatimizin her kademesiyle birlikte durmadan yorulmadan hemserilerimize ve sehrimize hizmet etmeye devam ediyoruz. Göreve geldigimiz günden bugüne samimiyetle asilamayacak yol, girilemeyecek gönül olmadigina inanarak çalismalarimizi sürdürdük. Bu çalismalarimizin neticelerini de  Genel Merkezimizin baslattigi üye seferberliginde Ceyhanli hemsehrilerimizin yüksek teveccühlerini gördük. AK Parti’mize katilarak bizlere güç veren hemsehrilerimize tesekkür ederim” ifadelerini kullandi.
 
CEYHANLI SEÇMENIN YÜZDE 22,3’Ü AK PARTILI
 
Ceyhan’da toplamda 385 seçim sandigi oldugunu dile getiren Baskan Özsoy, “Adana Il Baskanligimizin Eylül ayi basinda Adana’nin 15 ilçesinde baslatmis oldugu üye seferberliginde Ceyhan olarak bize düsen yeni üye kayit hedefi de bu dogrultuda 385 idi. Ceyhanli hemserilerimizin  yüksek teveccühü sayesinde Ceyhan’da bir ay içerisinde hedefimizin 3 katindan fazla sayiya ulasarak, bin 232 yeni üye kaydi gerçeklestirdik. Bugün itibariyle Ceyhan’da AK Parti’mizin üye sayisi 24 bin 838’e ulasti. Bu sayi Ceyhan’daki seçmen sayisi içerisinde yaklasik yüzde 22,3’lük bir orana tekabül ediyor. Partimize kayitli genç üye sayimiz 3 bin,  kadin üye sayimiz ise 12 bin 500 civarinda. Bu sayi her geçen gün artarak devam edecek” ifadelerini kullandi.
 
“CEYHAN’IMIZA HIZMET IÇIN GECE GÜNDÜZ ÇALISMALARA DEVAM EDECEGIZ” 
 
Hemserilerimizin her seçimde AK Parti’ye göstermis oldugu  güvenin üye sayilarina da yansidigini belirten Özsoy, “Her geçen gün daha da büyüyen  AK Parti ailemizle birlikte milletimize hizmet yolunda emin adimlarla yürümeyi sürdürüyoruz.  Üye kayit çalismalarimizda büyük emek veren teskilatimizin tüm mensuplarina tesekkür ediyorum. Eylül ayi içerisinde AK Parti’mize üye olarak bizimle birlikte yol yürümeye baslayan kiymetli hemserilerimize AK Parti ailemize hos geldiniz diyorum. Insallah yeni yol arkadaslarimizla birlikte Ceyhan’imiza hizmet etmek için  gece gündüz demeden çalismayi sürdürecek ve bu anlayisla ilçemizde yasayan 160 bin hemserimizi kucaklayarak milletimizle el ele, gönül gönüle 2023 hedeflerimize ulasacagiz.” dedi.


  • Cuma 24.9 ° / 15.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 24.8 ° / 13.8 ° false
  • Pazar 25.4 ° / 14.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı