Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Ak Parti İlçe Başkanları Sağlık Emekçileri İle Buluştu

Ak Parti İlçe Başkanları Sağlık Emekçileri İle Buluştu

Ak Parti Yüregir ilçe Başkanı Necip Fazıl Cengil ve Sarıçam ilçe Başkanı Emrah Ceylan teşkilat mensupları ile birlikte Sağlık-sen Adana Şube Başkanlığın da sağlık çalışanları ile bir araya geldi.

Ak Parti Ilçe Baskanlari Saglik Emekçileri Ile Bulustu
 
Ak Parti Yüregir ilçe Baskani Necip Fazil Cengil ve Sariçam ilçe Baskani Emrah Ceylan teskilat mensuplari ile birlikte Saglik-sen Adana Sube Baskanligin da saglik çalisanlari ile bir araya geldi.
Ziyarette Pandemi ile mücadele eden kahraman saglik çalisanlarina sükranlarini sunan ilçe baskanlari ’saglik çalisanlari yoruldular büyük çabalar sarf ederek pandemi ile mücadele ediyorlar Adanali hemserilerimizden ricamiz maske mesafe ve temizlik kurallarina uyarak saglik çalisanlarimiza yardimci olmalaridir.
Ziyarette ev sahibi Sube Baskani Bekir NENNIOGLU ‘ ziyaretlerinden dolayi ilçe baskanlarimiza tesekkür ederiz. Pandemi ile birlikte mücadele ettigimiz gibi pandemide görev alan saglik çalisanlarinin emeklerinin karsiliginin alinmasi noktasinda da tüm paydaslar ile isbirligi içerisinde olacagiz.’’ Dedi.


  • Cuma 24.9 ° / 14.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.3 ° / 15.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.3 ° / 15.7 ° Güneşli