Bugün, 23 Nisan 2024 Salı

AKIN:ADANA KIŞI GEÇİRİR AMA YEDİĞİ AYAZI DA UNUTMAZ

AKIN:ADANA KIŞI GEÇİRİR AMA YEDİĞİ AYAZI DA UNUTMAZ

Adana Sevdalıları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği eski Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Akın, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ı iş bilmemekle suçladı.

Adana Sevdalilari Yardimlasma ve Dayanisma Dernegi  eski Yönetim Kurulu Baskani Tahir Akin, Adana Büyüksehir Belediye Baskani Zeydan Karalar’i is bilmemekle suçladi.

Akin, yaptigi açiklamada yaklasik 3 yildir Adana Büyüksehir Belediye baskanliginda bulunan Zeydan Karalar’in Adana’ya hizmet için tek bir çivi dahi çakmadigini ileri sürdü. Hüseyin Sözlü döneminden kalan Projeleri dahi yapamadigindan dolayi her seyi eline yüzüne bulastiran Zeydan Karalar’in,istifa etme çagrisinda bulunan Akin, her platformda Hem belediyenin parasi yok diye agliyorsunuz hemde ücretsiz yer dururken,  kimin yeri oldugu bilinmeyen yere kira ödüyorsunuz... Bu ne perhiz bune lahana tursusu diyerek tepkisini dile getirdi. Karalar’in Bu Millete 2 yil daha bos vaadlerle  avutacagini ifade eden Akin,Ama Adana halki  Kisi geçirir ama  yedigi ayazi da unutmaz diyerek Karalar’a gönderme yapti



  • Salı 31.1 ° / 13.6 ° Güneşli
  • Çarşamba 35.2 ° / 19.1 ° Güneşli
  • Perşembe 35.8 ° / 20.3 ° false