Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Akay; “Kapanmayı hizmet için fırsata çevirdik“

Akay; “Kapanmayı hizmet için fırsata çevirdik“

ENGELSİZ YOLLAR, ÇİÇEK BAHÇESİ PARKLAR, TERTEMİZ İBADETHANELER

ENGELSIZ YOLLAR, ÇIÇEK BAHÇESI PARKLAR, TERTEMIZ IBADETHANELER

Akif Kemal Akay baskanliginda vatandaslarin huzuru, mutlulugu ve refahi için örnek projeleri yasama geçiren Seyhan Belediyesi, tam kapanma döneminde asfalt hamlesini, park ve bahçeleri çiçek bahçesine dönüstürme ve ibadethanelerin temizligi çalismalarini hizlandirdi. Belediye ekiplerinin çalismalarini yerinde inceleyen Baskan Akay, “Halk sagligi için alinan tam kapanma karariyla birlikte, bosalan sokaklarimizin asfalt daha hizli bir sekilde onarip, yeniliyoruz. Parklarimizin bakim, onarim ve çiçeklendirme çalismalarini ve ibadethanelerin temizligini de bu dönemde hizla gerçeklestiriyoruz” dedi.

KAPANMA BASLADI, HIZMET HIZLANDI

Covid-19 salginiyla mücadele kapsaminda alinan tam kapanma kararinin ardindan, Seyhan Belediyesi  Fen Isleri, Park –Bahçeler ve Temizlik Isleri Müdürlügü ekipleri, halkin ortak kullanim alanlarina yönelik çalismalarina hiz verdi.

 

KISITLAMAYI, HIZMET IÇIN FIRSATA ÇEVIRIYORUZ

Fen Isleri Müdürlügü ekipleri yapilan planlama dahilinde tam kapanma döneminde I?smetpas¸a, Yes¸ilyurt, Gu¨lbahc¸esi, Dag?liog?lu, Yes¸ilevler, Fevzipas¸a, Fatih, Yes¸iloba ve Uc¸ak Mahallesinde asfalt onarim, bakim ve yenileme çalismalarini sürdürüyor. Ismetpasa Mahallesi’ndeki asfalt serim çalismalarini yerinde inceleyen Baskan Akay, sikintili bir dönemden geçildigine isaret etti. Tam kapanmanin halk sagligi açisindan zorunluluk haline geldigini belirten Baskan Akay, “Seyhan Belediyesi olarak bu dönemde tam kadroyla hizmetlerimizi daha hizli yapmaya çalisiyoruz. Sokaga çikma kisitlamasinin bir anlamda avantaja çevirmeye çalisiyoruz. Sikintilarin hepsini bir anda çözebilmemiz mümkün degil ama en aza indirmek temel hedefimiz. Umuyoruz ki, hayat normale döndügü zaman bizler vatandaslarimiza yeni ve güzel bir seyler sunmus oluruz” dedi.

 

PARKLAR ÇIÇEK BAHÇESINE DÖNÜYOR

Es zamanli olarak Park, Bahçeler Müdürlügü ekipleri de Seyhan’daki parklarin bakim, onarim çalismalarini hizlandirarak, çiçek bahçesine dönüstürmek için mevsim çiçekleriyle parklari donatmaya basladi. Muhtarlarla birlikte parklardaki çalismalari da denetleyen Baskan Akay, “Tam kapanma uygulamasinin sona ermesinin ardindan vatandaslarimiz sokaga çiktiginda çok daha güzel parklarla karsilasacaklar” diye konustu.

TERTEMIZ IBADETHANELER

Ramazan Bayramini da içine alan tam kapanma döneminde bayram öncesi Temizlik Isleri Müdürlügü ekipleri de günlük rutin temizlik hizmetlerinin yani sira, ibadethanelere yönelik temizlik çalismalarini da hizlandirdi. Ramazan Bayrami öncesinde ilçe genelindeki tüm ibadethanelerin temizliginin tamamlanmasi hedefleniyor.



  • Cumartesi 24.8 ° / 13.8 ° false
  • Pazar 25.4 ° / 14.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 25.6 ° / 13 ° Güneşli