Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

AKBİLMEZ;GENÇLER GELECEĞİMİZİN TEMİNATIDIR

AKBİLMEZ;GENÇLER GELECEĞİMİZİN TEMİNATIDIR

Türk İmar Sen Adana Şube Başkanı Zakir Akbilmez , 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve spor Bayramı’nı yayınladığı mesaj ile kutladı.

Türk Imar Sen Adana Sube Baskani Zakir Akbilmez , 19 Mayis Atatürk’ü Anma, Gençlik ve spor Bayrami’ni yayinladigi mesaj ile kutladi.
Baskan Akbilmez, 19 Mayis Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayrami dolayisiyla yayinladigi mesajda su ifadelere yer verdi:
“Bugün; güçlü ve lider bir Türkiye için atilmis ilk adimin 102.yil dönümündeyiz. 19 Mayis 1919 günü tarihimizde çok müstesna bir yeri sahiptir. Milletin bagimsizligini, yine milletin azim ve kararinin kurtaracagina inanan bir avuç inanmis insanin baslattigi bu kutlu yürüyüs neticesinde, büyük fedakârliklar gösteren aziz Türk milleti, esareti reddedip bagimsizligini elde etmistir. Türkiye Cumhuriyeti’nin kurulmasina giden yolun baslangici olan iste bu tarih, ayni zamanda gelecegimizin teminati olan gençlerimiz için de bayram olarak kutlanmaktadir. Böyle bir günü ülkemiz için, gençlerimiz için elbette önemli görmek gerekmektedir. Çünkü gençlerimiz ülkemizin ve yarinlarimizin teminatidir. Bu günde, milli ve manevi degerlerine bagli, saygi ve hosgörü içinde olan, donanimli gençlerle Türkiye’nin gelecegi teminat altindadir.”

“Dünyadaki ilerleme yarisinda ülkemizin en büyük güvencesi olan gençlerimizi, ne kadar egitimli, ne kadar donanimli, ne kadar milli ve manevi degerlerine bagli birer birey olarak yetistirebilirsek, gelecegimiz de bir o kadar emin ellerde olacaktir.  Bu duygu ve düsüncelerle Milli mücadelemizin baskahramani basta Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve silah arkadaslarini saygi, rahmet ve sükranla anarken, gençlerimizin de Gençlik ve Spor Bayrami’ni kutluyorum.”açiklamasinda bulundu.



  • Cuma 24.9 ° / 15.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 24.8 ° / 13.8 ° false
  • Pazar 25.4 ° / 14.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı