Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Akbilmez: Tapu ve Kadastro Bölge Müdürlüğü Yetkililerini uyardı

Akbilmez: Tapu ve Kadastro Bölge Müdürlüğü Yetkililerini uyardı

TAPU VE KADASTRO GENEL MÜDÜRLÜĞÜ NDE COVİD 19 VİRÜSÜ VAKA SAYILARI ARTIYOR

Akbilmez: Tapu ve Kadastro Bölge Müdürlügü Yetkililerini uyardi

TAPU VE KADASTRO GENEL MÜDÜRLÜGÜ NDE  COVID 19 VIRÜSÜ VAKA SAYILARI ARTIYOR

Türk Imar Sen Adana Sube Baskani Zakir Akbilmez,  Covid 19 virüsünden dolayi Basta Hatay Tapu ve Kadastro Bölge Müdürlügü ve Tapu ve Kadastro Genel Müdürlügü yetkililerini uyararak Uzaktan Çalisma veya Dönüsümlü çalisma için neyi beklediklerini sordu.

Türk Imar Sen Adana Sube Baskani Zakir Akbilmez, yaptigi açiklamada  Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüklerinde çalisan ve Covid 19 virüsüne yakalanan vaka sayilarinin her geçen gün arttigini hatirlatarak 10 kisi kaç personelle çalisti yada temasta bulundu ise bir an evvel ilgili kurumlarda önlemler alinmalidir. Pandemi suresince gerek kamu çalisanlarinin gerekse vatandaslarimizin sagligi tehlikeye atilmamalidir..Türk Imar Sen Adana Sube Baskanligi olarak uyariyoruz bu felaketi bir an evvel durdurun’’ diye çagrida bulundu.

 

Biz bos yere söylemiyoruz. Yetkilileri uyariyoruz?

Baskan Akbilmez Covid 19 virüsüne yakalanan yerlerdeki vaka sayilarini ise söyle açikladi

Seyhan Tapu Müdürlügü Vaka Sayisi :2 Çukurova Tapu Müdürlügü Vaka Sayisi: 1 Yüregir Tapu Müdürlügü Vaka Sayisi: 4 Sariçam Tapu Müdürlügü: 1 Adana Kadastro Il Müdürlügü: 1 Bina Güvenlik Görevlisi:1 olmak üzere toplam 10 kisinin bu virüse yakalandigini vakalarin her geçen gün ise arttigini vurguladi.



  • Perşembe 24.1 ° / 11.6 ° Güneşli
  • Cuma 24.9 ° / 14.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.3 ° / 15.1 ° Güneşli