Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Altın Kemer’i Soner Çetin’e getirdiler

Altın Kemer’i Soner Çetin’e getirdiler

Adana Mücadele Team Spor Kulübü sporcuları Bartın’da düzenlenen Türkiye JuJitsu Şampiyonasında 4 altın 1 gümüş madalya kazanırken aynı zamanda Altın Kemer’in de sahibi oldu.

Adana Mücadele Team Spor Kulübü sporculari Bartin’da düzenlenen Türkiye JuJitsu Sampiyonasinda 4 altin 1 gümüs madalya kazanirken ayni zamanda Altin Kemer’in de sahibi oldu.

Altin Kemer ve madalyalariyla birlikte Çukurova Belediye Baskani Soner Çetin’i ziyaret eden kulüp yöneticileri ve sporcular, kendilerine verdigi maddi ve manevi destekten dolayi tesekkür ettiler.

SONER ÇETIN DESTEK TESEKKÜRÜ

JuJitsu Federasyonu Teknik Koordinatörü Alpaslan Gülbay, Bartin’daki sampiyonaya 60 ilden 700 sporcunun katildigini belirterek, “Sporcularimiz bu sampiyonada Baskanimiz Soner Çetin’in maddi manevi destekleriyle katildi. Bundan dolayi çok tesekkür ediyoruz. Biz de Adana’yi en iyi sekilde temsil ettik. Büyük erkeklerde; Deniz Romed Bayram (75 kg), Arif Aksit (63,5 kg) Türkiye sampiyonu oldu. Arif Aksit ayni zamanda profesyonel müsabakada Altin Kemer kazandi. Ayrica Genç Erkeklerde; Muhammed Ali Özdemir (+95 kg) ve Nuri Sahin Topçueri (75 kg) yine Türkiye Sampiyonu olurken, Muhammed Recep Türk (85 kg) Türkiye ikincisi olarak gümüs madalya kazandi. Bu basarilarda Baskanimiz Soner Çetin’in büyük payi var” dedi.

GENÇLERIMIZIN HER ZAMAN YANINDAYIZ

Çukurova Belediye Baskani Soner Çetin de bilimsel çalismalar yapan, kültür sanatla ugrasan ve sporla mesgul olan gençlerin her zaman yanlarinda olduklarini belirterek, gençlerin dogru yöne kanalize edilmesi için herkesin üzerine düseni yapmasi gerektigini söyledi. Sporcularin basarilarindan gurur duydugunu söyleyen Baskan Soner Çetin, her zaman yanlarinda oldugunu ifade etti, basarilarinin devamini diledi.

FEDERASYON BASKANINDAN SONER ÇETIN’E PLAKET

Ayrica Adana Mücadele Team Spor Kulübü Baskani Alkin Börekoglu, Soner Çetin’e JuJitsu Federasyonu Baskani Hulusi Elmas’in verdigi plaketi teslim etti. Baskan Soner Çetin, Alkin Börekoglu’nun nezdinde Federasyon Baskani Hulusi Elmas’a tesekkür etti.



  • Cuma 24.9 ° / 14.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.3 ° / 15.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.3 ° / 15.7 ° Güneşli