Bugün, 18 Nisan 2024 Perşembe

AMERİKADA 0 DAN ŞİRKET SAHİBİ OLDULAR!

AMERİKADA 0 DAN ŞİRKET SAHİBİ OLDULAR!

Amerika Birleşik Devletleri New York a Yerleşen Poyraz Sergen Altunbaş ve eşi Gizem Altunbaş sıfırdan başlayarak Amerika’da şirket sahibi oldular.

AMERIKADA 0 DAN SIRKET SAHIBI OLDULAR!

Amerika  Birlesik  Devletleri  New York a Yerlesen Poyraz Sergen Altunbas  ve esi Gizem Altunbas  sifirdan baslayarak Amerika’da sirket sahibi oldular.

Bir çok iste  çalisan Poyraz ve esi Amerika’da hayat ta kalmak için temizlik isinden restaurant isine kadar bir cok alanda gece  gündüz calisarak hayatta kalma mucadelesi verirken basari üstüne basari yakaladilar.

Örnek olacak bu hayat hikayesinde  Amerika’ya gitmeki steyen ve hayal kuran birçok ögrenci ve isciler için  Amerika da Ilk Türk acentasi olan PSM Danismanligi kurdurlar.

Sirket sahibi Gizem Altunbas  ve esi Poyraz Sergen Altunbas  SOSYAL MEDYAYI Resmen ayaga kaldirdi.
Türkiye De Doladiricilarla mucadele etmeye baslayan PSM Kisa zamanda tüm sosyal medya platformlarinda duyuldu.

 Özellikle insanlara yanlis yalan bilgi veren ve fais fiyat isteyen  insanlara karsilik büyük mucadele vermeye baslayan psm ailesi büyük ilgi gördü. Sirket yönetiminden sorumlu Poyraz Sergen medya olarak taninan Altunbas sunlari söyledi.... Insanlari Green Kart Ögrenci vizesi ve çalisma vizesi üzerinden yanlis bilgi vererek kandiriyorlardi.

Bununla alakali  hergün Bize Yüzlercemesaj geliyordu. Biz amerika Da Bulundugumuz Ilk Yillar cok aci günler çektik basimiza  bir sürü olay  geldi hiç birsey duyuldugu anlatildigi gibi degildi.Hep dolandirildik kandirildik.Ama artik burada Biz Variz hiç bir gencin hayaliyle kimsenin oynamasina cebinde bulunan birikimine gözdiken sirketlerle mucadele etmeye basladik .Altunbas konusmasin da bir danismanlik veriyorsaniz tabiki Belli Bir ücret talep etmeniz gayet Normal Ancak vize almamis kisilerden okul ücreti istenmesi Yada Her Ögrenci basi 1000 - 2000 Dolar kar edilmesi akla zarara sigmayacak birislem. Insanlara buraya geldiklerinden elimizden geldigince yardimci olmaya Çalisiyoruz! Suan Türkiyede Ilk Yatirmimizi Adana Da Yaptik ve subemizi açtik ilerleyen aylarda IZMIR ISTANBUL ANKARA Subelerimiz için çalismalara basladik Bile.

 

Dünyaya açilmakistiyoruz

Biz Bununla Kalmayacagiz Çok saglam bir ekip olusturuyoruz ve çok güçlü geliyoruz.Bazi insanlar milyon tl  harcayip reklam veriyorlar oysa Buna Gerek Yok Insanlarin sizden istedigi tek birsey Var.  GÜVEN Eger sizin isanlara bir ürünü satmaya çalismak yerinei  insanlarin güvenini kazanirsaniz bu milyonlarca tl harcasaniz kazanamayacaginiz bir basaridir

Bizim en büyük gücümüz poyraz sergen medya hesaplarinda bulunan takipçilerimiz onlar olmasaydi bugun birtane Bile Müsterimiz  olmazdi.Ben bubasariyi onlara borçluyum beni Her Alanda destekleyen Her Resim altina yorum yapan cok sadik kardeslerim Var Onlar  oldugu sürece Biz Tüm Amerika hayali kuran ve bu anlamda onlari dolandirmayacalisan kisi Yada  Sirketlerin bedeli Ne Olursa olsun karsisinda durcagiz



  • Perşembe 31.6 ° / 17.1 ° Güneşli
  • Cuma 24.9 ° / 15.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 24.8 ° / 13.8 ° false