Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Anne tavana asılı, baba tüfekle vurulmuş!

Anne tavana asılı, baba tüfekle vurulmuş!

Mersin'in Gülnar ilçesinde derme çatma çadırda Kader Tüzün'ün tavana iple asılı, eşi Ahmet Ali Tüzün'ün ise av tüfeğiyle başından vurulmuş cesetlerinin bulunmasıyla ilgili soruşturma sürüyor.

Mersin'in Gülnar ilçesinde derme çatma çadirda Kader Tüzün'ün tavana iple asili, esi Ahmet Ali Tüzün'ün ise av tüfegiyle basindan vurulmus cesetlerinin bulunmasiyla ilgili sorusturma sürüyor.
Çiftin 15 aylik bebekleri Ali'nin olay sirasinda yataginda uyudugu, ekipler tarafindan babaannesine teslim edildigi bildirildi.
 

Ilçeye bagli Köseçobanli Mahallesi'nde meydana gelen olayda hayvan otlatan bir mahalleli, Ahmet Ali Tüzün'e ait koyunlarin basibos olarak dolastigini gördü. Bunun üzerine bu kisi, durumu haber vermek için Tüzün'ün kaldigi derme çatma çadira gitti.

IÇERI GIRENLER KORKUNÇ MANZARA ILE KARSILASTI

Içeri giren mahalleli, Ahmet Ali Tüzün'ün av tüfegiyle basindan vurulmus, esi Kader Tüzün'ün ise tavana baglanan iple asili cansiz bedenleriyle karsilasti. Ihbar üzerine bölgeye jandarma ve saglik ekipleri sevk edildi. Çiftin cansiz bedenleri, jandarmanin incelemesinin ardindan otopsi için ambulansla morga kaldirildi.

 

MINIK ALI UYURKEN BULUNDU

Olay sirasinda çadirdaki yataginda uyudugu belirlenen çiftin 15 aylik bebekleri Ali ise jandarma tarafindan babaannesine teslim edildi. Kader Tüzün'ün, esini vurduktan sonra intihar ettigi üzerinde duran ekiplerin yürüttügü sorusturma sürüyor.



  • Cuma 30.8 ° / 18.5 ° false
  • Cumartesi 31 ° / 16.7 ° false
  • Pazar 35.8 ° / 19.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı