Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Annesini bıçaklayan evlat: 'Kötü bir insandı, onu öyle görünce hiç üzülmedim'

Annesini bıçaklayan evlat:

Adana'da babasından kalma evi satmak isteyen annesini bıçaklayan Ahmet Güven, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Adana'da babasindan kalma evi satmak isteyen annesini biçaklayan Ahmet Güven, çikarildigi mahkemece tutuklandi.

Adli tip çikisi kendisini görüntüleyen gazetecilere annesini biçakladigi için hiç üzülmedigini söyleyen Güven'in, 'Annem kötü bir insandi. 9 kere evlendigi için yaptim. Bize sahip çikmiyordu. Belki cezaevine girerim. Ama ölmedi. Onu öyle görünce hiç üzülmedim. Çünkü bize sahip çikmadi. Kocasina sahip çikiyor ama bize sahip çikmiyor' demesi dikkat çekti.

Adana'nin Yüregir ilçesi, Dervisler Mahallesi'nde meydana gelen olayda sabah saatlerinde annesi Ese Güven'in (57) evine gelen Ahmet Güven (32) kapiyi çaldi. Kapiyi açan anne oglunu eve aldi. Güven, annesine 'babamdan kalan evi satmana izin vermiyorum' dedi. Bunun üzerine anne ve ogul arasinda kavga çikti. Ogul annesini biçakla yaraladi. Anne yarali sekilde komsularina sigindi. Güven ise olay yerinden uzaklasti. Komsularin polise ve saglik ekiplerine haber vermesi üzerine olay yerine gelen ambulans ile yarali kadin hastaneye kaldirildi.

Yüregir Ilçe Emniyet Müdürlügü Aile Içi ve Kadina Yönelik Siddet Büro Amirligi ekipleri zanliyi bulmak için çalisma balatti. Polis kisa sürede zanliyi eve yakin bir yerde yakaladi. Zanlinin daha önce de annesine siddet uyguladigi iddia edildi. Anne Ese Güven ise oglundan sikayetçi oldu. Zanlinin annesini babasindan kalan evi satmak istemesi ve 9 kez evlenerek çocuklarina bakmadigi için biçakladigini öne sürdügü ögrenildi.

 

''9 KEZ EVLENDIGI IÇIN YAPTIM''

Polis merkezindeki islemlerinin ardindan saglik kontrolünden geçirilmek için adli tip birimine getirilen Güven'in, kendisini görüntüleyen gazetecilere, 'Annem kötü bir insandi. 9 kere evlendigi için yaptim. Bize sahip çikmiyordu. Belki cezaevine girerim. Ama ölmedi. Onu öyle görünce hiç üzülmedim. Çünkü bize sahip çikmadi. Kocasina sahip çikiyor ama bize sahip çikmiyor' demesi dikkat çekti. Islemlerinin ardindan adliyeye sevk edilen Ahmet Güven, çikarildigi mahkemece tutuklandi. Anne Ese Güven'in ise hastanedeki tedavisinin sürdügü, hayati tehlikesinin bulunmadigi ögrenildi.



  • Cuma 24.9 ° / 14.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.3 ° / 15.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.3 ° / 15.7 ° Güneşli