Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

Annesinin yüzüğünü gasbeden sanığa 11 yıl hapis cezası verildi

Annesinin yüzüğünü gasbeden sanığa 11 yıl hapis cezası verildi

Adana'da tartıştığı annesini darbederek yüzüğünü gasbeden sanık, 'konutta silahla yağma' suçundan 11 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Adana'da tartistigi annesini darbederek yüzügünü gasbeden sanik, 'konutta silahla yagma' suçundan 11 yil hapis cezasina çarptirildi.
Adana 12. Agir Ceza Mahkemesindeki durusmada 15 yila kadar hapsi istenen tutuklu sanik S.A. ile avukati hazir bulundu.Esas hakkindaki mütalaasini açiklayan cumhuriyet savcisi, sanigin olay günü müsteki annesi N.G'den para istedigini ve bu nedenle çikan tartisma sonucu hakarette bulunup biçakla saldirdigini, annesini darbettigini ve yüzügünü gasbederek kaçtigini belirtti.
 
Savci, sanik S.A'nin suça konu eyleminin doktor raporuyla sabit oldugunu kaydederek, 'konutta silahla yagma' suçundan cezalandirilmasi ve tutukluluk halinin devamina karar verilmesi yönünde görüs bildirdi.Savunmasi alinan S.A. suçlamalari kabul etmeyerek, 'Annemi yaralamadim. Yüzügünü zorla almadim. Suçsuzum. Tahliyemi ve beraatimi talep ediyorum.' dedi.Mahkeme heyeti, 'konutta silahla yagma' suçundan 11 yil hapis cezasina çarptirdigi sanigin tutukluluk halinin devamina karar verdi.


  • Çarşamba 35.2 ° / 19.1 ° Güneşli
  • Perşembe 35.8 ° / 20.3 ° false
  • Cuma 30.8 ° / 18.5 ° false