Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Arkadaşının attığı temizlik maddesi kör ediyordu

Arkadaşının attığı temizlik maddesi kör ediyordu

Adana'da bir çocuğun yüzü arkadaşının attığı temizlik maddesiyle yanarken, aile şikayetçi oldu. Anne Asiye Köker, oğlunun temizlik maddesinin atıldığında gözünü kapattığını aksi halde kör olacağını söyledi

Adana'da bir çocugun yüzü arkadasinin attigi temizlik maddesiyle yandi. Edinilen bilgiye göre, olay 21 Mart Pazar günü merkez Sariçam ilçesi Osmangazi Mahallesi'ndeki bir apartmanda meydana geldi. Yigit Ali Yilmaz (11), arkadasi E.S. ile birlikte oynamak için evden çikti. Yigit Ali yangin merdiveninde otururken, iddiaya göre arkadasi E.S., merdivene temizlik maddesi döktü. Temizlik maddesi merdivenin alt kisminda oturan Yigit Ali'nin yüzüne ve vücuduna siçradi. Maddenin temas ettigi kisimlarda siddetli yanma hisseden Yigit Ali, durumu annesi Asiye Köker'e haber verdi. Köker ise oglunun yüzünü yikayip, hastaneye götürdü.

Doktorlarin müdahale ettigi Yigit Ali Yilmaz'in, yüzünde yaralar olustu. Tedavi uygulanan Yigit Ali'nin, yüzünde yara izi kalacagi belirtildi.Bu olay nedeniyle kendisini çok kötü htigini ve üzgün oldugunu belirten Yigit Ali Yilmaz, 'Yangin merdiveninde otururken, arkadasim temizlik maddesi döktü ve yüzüm bu hale geldi. Basta çok yandi ve hala agri olmaya devam ediyor. Cezasini çekmesini istiyorum. Arkadasim benim yüzüme bilerek döktü. Yanlislikla olmadi' diye konustu.

Asiye Köker ise oglunun yüzünü görünce büyük korku yasadigini belirterek, 'Eve gelir gelmez, 'Anne yüzüm yaniyor. Beni hastaneye götür, yüzüm yaniyor' deyince, hemen hastaneye götürdüm. Doktorlar yapabilecekleri bir seyin olmadigini, beklememiz gerektigini söyledi. Oglumun kiyafetleri bile delik desik olmus. Iz kalacak dediler. Bilinçli bir sekilde yaptigini düsünüyorum. Zaten çok yaramaz bir çocuktu. Ailesinin de suçu oldugunu düsünüyorum. Sikayetçiyim ve cezasini çekmesini istiyorum. Oglum temizlik maddesi döküldügünde gözünü kapatmis eger kapatmasa kör olacakti. Göz kapagi yanmis durumda. Gözü de olaydan sonra sismisti' dedi.Aile, polis merkezine giderek E.S. ve ailesi hakkinda sikayetçi oldu.



  • Perşembe 24.1 ° / 11.6 ° Güneşli
  • Cuma 24.9 ° / 14.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.3 ° / 15.1 ° Güneşli