Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

ASED ESKİ BAŞKANI AKIN’DAN ZEYDAN KARALAR'A’ VER YANSIN

 ASED ESKİ BAŞKANI AKIN’DAN ZEYDAN KARALAR

Çukurova Flashhaber Gazetesi imtiyaz sahibi Osman Yavuz ve Öztürk Hayat Gazetesi İmtiyaz sahibi Aytekin Denizli ile Ankara’da bulunan eski Adana Sevdalılar Dernek Başkanı Tahir Akın’ı ziyaret ederek Adana gündemini değerlendirdik.

 ASED ESKI BASKANI AKIN’DAN ZEYDAN KARALARA’A VER YANSIN

Çukurova Flashhaber Gazetesi imtiyaz sahibi Osman Yavuz ve Öztürk Hayat Gazetesi Imtiyaz sahibi Aytekin Denizli ile Ankara’da bulunan eski  Adana Sevdalilar Dernek Baskani Tahir Akin’i ziyaret ederek Adana gündemini degerlendirdik.

Adana Büyüksehir Belediye baskani Zeydan Karalar’in hizmetlerini elestiren Akin, seçim vaatlerinde halka verdigi sözlerin tutulmasinin istedi.

Akin, Adana Büyüksehir Belediye Baskani Zeydan Karalar’a yaziklar olsun, Adana senin gibi bir baskani hakketmiyor, Adana’ya hizmet verecegim diye geldin, Millet Ittifaki Adayi oldun, bu halk sana degil Millet Ittifakina oy verdi, ama ne acidir ki Ittifak adayi oldugundan o önemli koltuga oturdun, Adana halki verilmeyen hizmetler karsisinda reklamlarla hizmet verdigini göstermeye çalismani hakketmiyor, Adana hizmet bekliyor, iki yildir o önemli koltuga oturdun söylesene Adana’ya ve Adana halkina ne verdin  söylesene?

 Tahir Akin, Adana’nin içinde bulundugu rezalet görüntülere artik sessiz kalamadigini ve bu konuda Adana Büyüksehir Belediye Baskani Zeydan Karalar’in Adana halkina reklamlarla hizmet vermeye çalistigini gördükçe ve çevrede halk ile yaptigi görüsmelerde Zeydan Karalar’a büyük tepkiler oldugunu dile getiren Akin, öncelikle Karalar’in Milliyetçi degil, cumhuriyetçi tavrina tepki göstererek Karalar, ne yapmaya çalisiyor, seni o koltuga bu Adana halki oturttu neden oturttu? Hizmet veresin diye, yandaslik, milliyetçilik, kayirmaca, adam ayricaligi gibi her marifette bulunan Karalar, sana yaziklar olsun, bu Adana halki bu rezaleti hakketmiyor, sözde Adana Merttir diye reklamlar yaptin oysa oglun merti’mi isaret ediyordun? Hani ne oldu sosyal medyalarda reklam afislerinde Adana gibi baskan sloganlarina ne oldu? Artik Adana halki seni tanidi, hizmet vermedigin gibi belediyede hala bankamatikçilerin cirit attigi Adana halkinin dilinde oysa sen ne yapiyorsun, el altindan ise aldiklarin emeklileri ise aldiklarini bu Adana halki bilmiyor mu saniyorsun? Yaziklar olsun sana Adana halki bu yaptiklarini hakketmiyor dedi…

 

 



  • Cuma 24.9 ° / 15.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 24.8 ° / 13.8 ° false
  • Pazar 25.4 ° / 14.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı