Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

ASKF ilk ziyareti Soner Çetin’e yaptı...

ASKF ilk ziyareti Soner Çetin’e yaptı...

Ahmet Bozan başkanlığında yeniden seçilen Adana Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) yönetimi Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin’i ziyaret etti.

Ahmet Bozan baskanliginda yeniden seçilen Adana Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) yönetimi Çukurova Belediye Baskani Soner Çetin’i ziyaret etti.

ASKF Baskani Ahmet Bozan, 3 yil boyunca Adana’da amatör spor kulüplerine hizmet ettiklerini, bu hizmetler dogrultusunda kulüplerin kongrede yeniden kendilerini göreve getirdigini söyledi.

Amatör spor kulüplerine yakisir bir kongreyi geride biraktiklarini belirten Ahmet Bozan, “Yeni yönetimiz göreve basladi. 3 yil boyunca Adana’da amatör spor kulüplerin daha iyi yerlere gelmesi adina çalismalarimiza devam edecegiz. Ilk ziyaretimizi Çukurova Belediye Baskanimiz Soner Çetin’e yapiyoruz. Amatörlere verdigi destekten dolayi kendisine tesekkür ediyoruz. Bu destegin bundan sonra da devam edecegine inaniyoruz” dedi.

Çukurova Belediye Baskani Soner Çetin de Ahmet Bozan ve yönetimini kutlayarak basarilar diledi. 3 yil boyunca Ahmet Bozan ve yönetiminin amatörlere önemli hizmetler yaptigini kaydeden Baskan Soner Çetin, “Bundan sonra da Adana’da sporun gelismesinde önemli çalismalar yapacaginiza inaniyorum. Istiyorum ki Adana sporda eski basarili günlerine kavussun. Bunun basarilmasi için hepimize görevler düsüyor. Ben de spordan gelen bir belediye baskani olarak her türlü çabayi gösterecegim” seklinde konustu.

Baskan Soner Çetin, her zaman amatörlere imkanlar ölçüsünde destek sagladigini belirterek, bu anlayisin bundan sonra da devam edecegini ifade etti.



  • Perşembe 35.8 ° / 20.3 ° false
  • Cuma 30.8 ° / 18.5 ° false
  • Cumartesi 31 ° / 16.7 ° false