Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Avcı Ailesi’nin mutlu günü…

Avcı Ailesi’nin mutlu günü…

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı ve Eşi Belgin Avcı’nın kızları Veteriner Hekim Buse, muhteşem bir düğün töreniyle Elektrik-Elektronik Mühendisi Ali İhsan Turan’la dünya evine girdi. MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin çiçek gönder

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana Il Baskani Bünyamin Avci ve Esi Belgin Avci, kizlari Buse’nin mürüvvetini görmenin mutlulugunu yasadilar.

DEVLET BAHÇELI ÇIÇEK GÖNDERDI

DSI Seyhan Baraji Sosyal Tesisleri’nde yapilan dügün, basta protokol olmak üzere yogun davetli toplulugunun katilimina sahne oldu. MHP Genel Baskani Devlet Bahçeli ve Genel Merkez Divan Üyelerinin çiçek ve telgraf göndererek Avci Ailesini ve genç çiftleri tebrik ettigi dügünde, Veteriner Hekim Buse ile Elektrik-Elektronik Mühendisi Ali Ihsan Turan’in nikahlari kiyildi.

PROTOKOL, NIKAH SAHIDI OLDU

Sariçam Belediye Baskani Bilal Uludag’in kiydigi nikah töreninde genç çiftin nikah sahitliklerini Adana Valisi Süleyman Elban, MHP MYK Üyesi Adana Milletvekili Muharrem Varli, Adana Emniyet Müdürü Dogan Inci, MHP Genel Baskan Basdanismani Ruhi Ersoy, MHP Genel Baskan Basdanismani Hüseyin Sözlü, Alparslan Türkes Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Tümay, Düzce Üniversitesi Ögretim Görevlisi Dr. Kutalmis Yalçin, Yüregir Belediye Baskani Fatih Kocaispir, Adana Sanayi Odasi Baskani Zeki Kivanç, Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odalari Birligi Baskani Niyazi Göger yaptilar.

DÜGÜNE YOGUN KATILIM…

MHP Il Yönetimi basta olmak üzere Adana Ülkü Ocaklari Baskani Çagri Korkut, MHP Ilçe Baskanlari, MHP’li belediye baskanlari, MHP eski Il Baskanlari A. Kadir Üçkardesler, Yusuf Bas, Ilçe Ocak Baskanlari, STK,  is ve siyaset dünyasindan çok sayida temsilci ile Avci ve Turan Ailelerinin yakinlari dügüne yogun ilgi gösterdi. Hayli coskulu geçen dügünde örnek bir ev sahipligi yapan Belgin-Bünyamin Avci Çifti tören boyunca misafirlerle tek tek ilgilendi. MHP kurmaylari ve MHP Adana Il Yönetimi, oyun ve halaylarla iki ailenin mutluluklarini paylastilar. Arkadaslari ise gelin ve damadi sahnede geç saatlere kadar yalniz birakmadilar.



  • Cuma 24.9 ° / 15.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 24.8 ° / 13.8 ° false
  • Pazar 25.4 ° / 14.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı