Bugün, 23 Nisan 2024 Salı

Avcı, Bahçeli’nin mesajlarını paylaştı...

Avcı, Bahçeli’nin mesajlarını paylaştı...

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, pandemi sürecinde başlayan normalleşme takvimiyle birlikte fiili çalışmalara tekrar hız ve yoğunluk verdi.

Avci, Bahçeli’nin mesajlarini paylasti...

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana Il Baskani Bünyamin Avci, pandemi sürecinde baslayan normallesme takvimiyle birlikte fiili çalismalara tekrar hiz ve yogunluk verdi.

 

BAHÇELI’NIN MESAJLARINI PAYLASTI

Avci, ilk olarak Il Yönetim Kurulu Üyeleriyle pandemi kurallarina uygun olarak bir araya geldi. MHP Genel Baskani Devlet Bahçeli’nin baskanliginda geçen hafta Ankara'da yapilan il baskanlari toplantisinda verilen mesajlari il yönetimiyle paylasan Avci, yerel gündeme dair de istisarede bulundu. Il Baskani, pandemi kurallarinin dikkate alinarak ziyaretlerin artirilmasi, Genel Baskan Devlet Bahçeli’nin, MHP’nin gündeminin her vatandasla paylasilmasinin önemine degindi.

 “PKK VE FETÖ ILE FITNE YARISINDALAR”

'Türkiye ihanet ve husumet cephesinin ortak hedefi olmaya devam ediyor” diyen Avci, “Türk Milleti’nin basini terörle egemeyenler, piyonlari vasitasiyla ekonomide ve sosyal alanlarda kaos üretme çabasina hiz verdiler. Çanakkale’de milletimize diz çöktüremeyen emperyalizmin ezik temsilcileri, sosyal medyada Pkk ile, Fetö ile isbirligi ve esgüdüm halinde fitne yarisindalar. Halkimizin demokratik tercihini içlerine sindiremeyen gayri milli zihniyet, halkin sokaga dökülmesinden, devlet düzeninin sarsilmasindan medet ummakta, anarsi ortaminda koltuk kapma sevdasinda.” ifadesini kullandi.

 

 

 “SALDIRILARIN ASIL HEDEFI…”

 

Baskan Bünyamin Avci, söyle devam etti:

“Ancak Ülkücü-Milliyetçi Hareket’in Lideri Sayin Devlet Bahçeli, husumet ve ihanet cephesinin tüm oyunlarini bozmakta, tüm tuzaklarini darmadagin etmektedir. Bugün her partiden sagduyu sahibi her vatandasimizin destegini alan, ‘Önce ülkem ve milletim’ diyen Genel Baskanimiz Sayin Devlet Bahçeli’ye ve Ülkücü-Milliyetçi Hareket’e yönelik saldirilarin artmasindaki asil neden budur.”

“ZERRE SEPHEMIZ YOKTUR”

 

MHP Adana Il Baskani Bünyamin Avci, “Iblis’in usagi zilletin hiçbir oyunu tutmayacak, kurduklari her tuzak ayaklarina dolanmaya devam edecektir. Yüce Allah’in ordusu, Islam’in sancaktari Türk milletidir. Ülkümüz, ülkemizin ve milletimizin bekasidir. Zerre süphemiz yoktur; yolumuz hak, alnimiz paktir, niyetimiz halis, amelimiz salihtir. Allah devletimize, milletimize zeval vermesin; Sayin Genel Baskanimizi basimizdan eksik etmesin, Milliyetçi Hareket’in yoklugunu göstermesin.” dedi.



  • Salı 31.1 ° / 13.6 ° Güneşli
  • Çarşamba 35.2 ° / 19.1 ° Güneşli
  • Perşembe 35.8 ° / 20.3 ° false