Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Avcı, 'Eğitimin başlamasından memnuniyet duyuyoruz'

Avcı,

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, yeni eğitim-öğretim döneminin başlamasından büyük memnuniyet duyduklarını söyledi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana Il Baskani Bünyamin Avci, yeni egitim-ögretim döneminin baslamasindan büyük memnuniyet duyduklarini söyledi.

1.5 YILIN ARDINDAN...

Bünyamin Avci, bugün 6 Eylül'de baslayan 2021-2022 Egitim-Ögretim Dönemine iliskin mesajinda, koronavirüs sebebiyle yaklasik 1.5 yilin ardindan okullarin yüz yüze egitime açilmasinin sevindirici oldugunu belirtti. 

'MEMNUNIYET VE HEYECANLA KARSILIYORUZ'

Avci 'Türk Milleti'ne, Türkiye Cumhuriyeti'ne mensubiyet suuruyla yetisen; düsünen, arastiran, gelisime açik, çaliskan, üretken bir nesil istikbalimizin güvencesidir ki bu da ancak egitimle mümkündür. O yüzden, yeni egitim-ögretim yilinin fiilen açilmasini ögrencilerimiz, ögretmenlerimiz gibi bizler de büyük bir memnuniyet ve heyecanla karsiliyoruz. Pandemi sürecinde yasanan boslugun ögrenci ve ögretmenlerimizin ortak gayretleriyle giderilecegine inaniyorum.' ifadesini kullandi.

 

'MUTLAKA ASI OLMALIYIZ”

MHP Adana Il Baskani Bünyamin Avci 'Asilamada arzu edilen hedefe ulasip, pandemi kurallarinin uygulanarak yeni egitim-ögretim döneminin kesintiye ugramadan tamamlanmasi umudunu tasiyoruz. Toplum sagliginin korunmasi, egitimin ve diger alanlardaki is ve üretimin, sosyal hayatin devami için mutlaka asi olmaliyiz; maske, mesafe ve hijyen kurallarina uymaliyiz.” dedi.

“ESENLIK VE BASARILAR DILIYORUM”

Baskan Avci mesajini su temennilerle tamamladi:

“Bu vesileyle; 'Önce ülkem ve milletim' diyen nesiller yetismesi temennisiyle kiymetli ögrencilerimize, fedakâr ögretmenlerimize ve velilerimize, saygideger okul idarecilerimize ve çalisanlarimiza esenlik ve basarilar diliyorum. Yeni egitim-ögretim döneminin ülkemize, milletimize hayirli, ugurlu olmasini niyaz ediyorum.' 



  • Cuma 30.8 ° / 18.5 ° false
  • Cumartesi 31 ° / 16.7 ° false
  • Pazar 35.8 ° / 19.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı