Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Baba oğul kavgası ölümle bitti Kaynak: Baba oğul kavgası ölümle bitti

Baba oğul kavgası ölümle bitti Kaynak: Baba oğul kavgası ölümle bitti

Adana’da baba-oğul arasında uyuşturucu parası isteme yüzünden çıkan kavgada araya giren kardeşin almak için hamle yaptığı tüfeğin patlaması sonucu ağır yaralanan ağabey hayatını kaybetti.

Adana’da baba-ogul arasinda uyusturucu parasi isteme yüzünden çikan kavgada araya giren kardesin almak için hamle yaptigi tüfegin patlamasi sonucu agir yaralanan agabey hayatini kaybetti.

Edinilen bilgiye göre olay, Sariçam ilçesi Gültepe Mahallesi 582 Sokak’taki 2 katli müstakil evde oturan Firat Y.(45), 9 Eylül günü sabah saatlerinde oglu Emircan Y.’yi (20) yarali olarak kamyonetiyle Çukurova Üniversitesi Tip Fakültesi Balcali Hastanesi’ne götürdü. Pompali tüfekle vuruldugu belirlenen Emrican Y., kurtarilamadi.
Adana Emniyet Müdürlügü Asayis Sube Müdürlügüne bagli Cinayet Büro Amirligi ekipleri, olayin ardindan Firat Y. ile diger oglu E.Y.’yi (16) gözaltina aldi.

 

Emircan Y.’nin uyusturucu bagimlisi oldugu, babasindan para istemesi üzerine aralarinda tartisma çiktigi öne sürüldü. Tartismanin kavgaya dönüsmesi üzerine Emircan Y.’nin önce satirla kendisine zarar verdigi, ardindan da pompali tüfegi babasina dogrultup tehdit ettigi, Firat Y.’nin de evden çikip park halindeki kamyonetinden aldigi av tüfegiyle havaya ates açtigi iddia edildi.

Bu sirada Emircan Y.’nin kendisini sakinlestirmeye çalisan annesi Müjde Y.’yi kolundan isirdigi, sonrasinda da pompali tüfegi annesine dogrultup tehdit ettigi ileri sürüldü.

Odaya giren kardesi Emirhan Y.’nin, Emircan Y.’nin elindeki tüfegi almak isterken ates aldigi ve agabeyinin bogazindan agir yaralandigi iddia edildi.
Polisin evde yaptigi aramada pompali tüfek ve satir ile damda bir miktar esrar bulundu. Emniyete götürülen süpheliler Firat Y. ile oglu Emirhan Y., islemlerinin ardindan adliyeye sevk edildi.

 

 



  • Cuma 24.9 ° / 14.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.3 ° / 15.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.3 ° / 15.7 ° Güneşli