Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Babasını vurmak isterken araya giren şahsı öldürüp kaçtı

Babasını vurmak isterken araya giren şahsı öldürüp kaçtı

Adana'da istediği parayı vermeyen babasını vurmak isterken araya giren kişiyi vurup öldüren gencin soğukkanlı bir şekilde olay yerinden telefonla konuşarak kaçması saniye saniye görüntülendi.

Babasini vurmak isterken araya giren sahsi öldürüp kaçti
 
Adana'da istedigi parayi vermeyen babasini vurmak isterken araya giren kisiyi vurup öldüren gencin sogukkanli bir sekilde olay yerinden telefonla konusarak kaçmasi saniye saniye görüntülendi.
Edinilen bilgiye göre olay, 30 Temmuz günü saat 09.30 siralarinda Yüregir ilçesi Sinanpasa Mahallesi'nde meydana geldi. Nisanlisi M.C. ile tartisan G.C.Ç., barismak amaciyla Mersin'e gitmek için babasi Gökhan Ç.'den para istedi. Olumsuz yanit alinca evdeki camlari ve esyalari kiran G.C.Ç., yanina aldigi tabancayla babasinin islettigi büfeye gitti. Burada babasindan 75 TL alan G.C.Ç., 75 lira daha vermesini istedi. Gökhan Ç. olumsuz yanit verince tartisma çikti. G.C.Ç., belinden çikardigi tabancayi babasinin ayaklarina dogrultup ates etti. Silahtan çikan kursunlardan biri yerden sekip bu sirada kendilerini sakinlestirmeye çalisan ve bölgede degnekçilik yapan Mustafa Dogan'in basina isabet etti. Dogan, kanlar içinde yere yigildi, G.C.Ç. ise silahi birakip kaçti.
Sürekli silah ve biçak çekiyordu
Çevredekilerin ihbari üzerine bölgeye polis ve saglik ekipleri sevk edildi. Ilk müdahalesi olay yerinde yapilan Mustafa Dogan, ambulansla Adana Sehir Egitim ve Arastirma Hastanesi'ne götürüldü. Oglunun kendisinden para istedigini, olumsuz cevap alinca da eve ve is yerine zarar verdigini kaydeden Gökhan Ç., “Sürekli silah ve biçak çekiyordu, elinden aliyorduk. En son 150 TL para istedi, 75 TL verdim. Dükkana gelip ‘Yok, 150 TL vereceksin' dedi, küfretmeye basladi. O sirada Mustafa araya girip, ‘Tamam, parayi ben vereyim. Babanla kötü konusma' dedi. Silahi çekip, bana 3 el ates etti, adami vurdu” diye konustu.
Adana Emniyet Müdürlügü Asayis Sube Müdürlügüne bagli Cinayet Büro Amirligi ekipleri, bölgedeki güvenlik kamerasi görüntüleri inceleyip, süpheli G.C.Ç.'nin eve gittigini, kiyafetlerini degistirdikten sonra da mahalleden ayrildigini tespit etti. G.C.Ç.'nin olayin ardindan telefonla konusarak sogukkanli bir sekilde olay yerinden ayrildigi anlar güvenlik kamerasina yansidi. Kaçis güzergahinda çalisma yapan polis, süpheliyi aksam saatlerinde sokakta yürürken yakaladi.
Hayati tehlike kaydiyla ameliyata alinan Mustafa Dogan, 31 Temmuz'da kurtarilamayarak hayatini kaybetti. Emniyete götürülen G.C.Ç.'nin ifadesinde, “Babamdan para istedim, vermeyince yanina gittim. Korkutmak için silahi atesledim, araya giren kisi vuruldu. Kasitli olarak yapmadim” dedigi ögrenildi.
Emniyetteki islemlerinin ardindan adliyeye sevk edilen G.C.Ç., çikarildigi mahkemece tutuklandi


  • Cumartesi 24.8 ° / 13.8 ° false
  • Pazar 25.4 ° / 14.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 25.6 ° / 13 ° Güneşli