Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Bakkal önünde silahlı saldırı: 1 ölü, 1 yaralı

Bakkal önünde silahlı saldırı: 1 ölü, 1 yaralı

Adana'da iki kişi bakkaldan alışveriş yaptıktan sonra dışarı çıktığı esnada hafif ticari araç içerisinden kimliği belirlenemeyen şüphelilerin silahlı saldırısına uğradı. Silahlı saldırı sonucunda 1 kişi yaralanırken 1 kişide

Bakkal önünde silahli saldiri: 1 ölü, 1 yarali
 
Adana'da iki kisi bakkaldan alisveris yaptiktan sonra disari çiktigi esnada hafif ticari araç içerisinden kimligi belirlenemeyen süphelilerin silahli saldirisina ugradi. Silahli saldiri sonucunda 1 kisi yaralanirken 1 kiside öldü.
Olay, Yüregir ilçesine bagli Anadolu Mahallesi Çukurova Caddesi üzerinde meydana geldi. Alinan bilgiye göre, Halil D.(22) ile Fevzi Atmaca (22) bakkaldan alisveris yaptiktan sonra disari çikti. Bu esnada kimligi belirlenemeyen süpheliler hafif ticari araç içerisinden Halil D. ile Fevzi Atmaca'ya dogru defalarca tabanca ile ates açti. Süpheliler olay yerinden hizla kaçti. Açilan ates sonucunda Halil D. karnindan, Fevzi Atmaca ise basindan vurularak kanlar içerisinde yere yigildi.
Çevredeki vatandaslar durumu saglik ve polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen saglik ekipleri, Fevzi Atmaca'yi özel bir hastaneye Halil D.'yi ise Adana Sehir Hastanesine kaldirdi. Fevzi Atmaca hastanede yapilan müdahalelere ragmen kurtulamadi. Halil D'nin ise durumunun agir oldugu ögrenildi. Atmaca'nin cesedi otopsisi yapilmak üzere Adana Adli Tip Kurumu morguna kaldirildi.
Polis olayi gerçeklestiren süphelileri yakalama çalismalarina devam ediyor.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Yorum Yap
 
 
Paylas
 
 


  • Cumartesi 24.8 ° / 13.8 ° false
  • Pazar 25.4 ° / 14.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 25.6 ° / 13 ° Güneşli