Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Bakkala giderken maganda kurşunuyla vuruldu

Bakkala giderken maganda kurşunuyla vuruldu

Adana'da husumetli olan iki grup sokak ortasında silahlı kavga edince bakkala giden bir kişi yaralandı.

Bakkala giderken maganda kursunuyla vuruldu

Adana'da husumetli olan iki grup sokak ortasinda silahli kavga edince bakkala giden bir kisi yaralandi.

Edinilen bilgiye göre olay, saat 16.00 siralarinda merkez Seyhan ilçesi 19 Mayis Mahallesinde meydana geldi. Sokak ortasinda aralarinda husumet oldugu öne sürülen iki grup arasinda tartisma çikti. Tartismanin kavgaya dönüsmesi üzerine taraflar birbirlerine tabanca ve tüfekle ates açti. Bu sirada bakkala giden Cem Taskömür (26), nereden geldigi belli olmayan bir merminin gögsüne isabet etmesiyle yaralandi. Genç kanlar içerisinde yere yigilirken, süpheliler ise olay yerinden kaçti.

Durumun bildirilmesi üzerine bölgeye aralarinda özel harekat ekiplerinin de bulundugu çok sayida polis ve saglik ekibi sevk edildi. Çevredekilerin yardimiyla bakkalin içine alinan Cem Taskömür, saglik görevlilerinin ilk müdahalesinin ardindan ambulansla Balcali Hastanesi'ne götürüldü. Cinayet Büro Amirligi ekipleri, süphelilerin kimliklerinin belirlenmesi ve yakalanmasi için çalisma baslatti.

Kavgada yaralanan Taskömür'ün yarasina tampon yapan Kenan Isçimen, “Iki grup burada birbirine ates açti. Biz de onlari seyrederken Cem vuruldu. Bana, ‘Vuruldum agabey' deyince, bakkaldan bez alip, tampon yaptim. Durumu kötü görünmüyordu. Ambulansa alinirken, nefesinin daraldigini söyledi” diye konustu.



  • Cuma 24.9 ° / 15.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 24.8 ° / 13.8 ° false
  • Pazar 25.4 ° / 14.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı