Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

Başarılı Sporcular Başkan Kocaispir’i Ziyaret Etti

Başarılı Sporcular Başkan Kocaispir’i Ziyaret Etti

Yüreğir Belediyesi’nin başarılı sporcuları kazandıkları Olimpik Deneme Yarışması madalyaları ile Başkan Fatih Mehmet Kocaispir’i ziyaret etti.

Yüregir Belediyesi’nin basarili sporculari kazandiklari Olimpik Deneme Yarismasi madalyalari ile Baskan Fatih Mehmet Kocaispir’i ziyaret etti.
Türkiye Atletizm Federasyonu’nun 24-25 Nisan 2021 tarihinde Mersin’de düzenledigi ‘Olimpik Deneme Yarismalari’ tamamlandi. Yarismada Yüregir Belediyesi sporculari 4 birincilik, 4 de ikincilik alarak büyük basari kazandi. Yarismalarin ardindan Antrenörleri Ali Gülengül ile birlikte tesekkür ziyaretinde bulunan sporcular basarilarini Baskan Kocaispir ile paylasti.

MERSIN’DEN 4 BIRINCILIKLE DÖNDÜLER

Yüregir Belediyespor kulübü sporculari Zeki Cem Tenekebüken sirikla atlama büyük erkeklerde, Ahmet Askin Erimtek U20 erkeklerde uzun atlama ve üç adim atlama yarismasinda birinci olurken, U20 kadinlarda Melisa Nur Dinçer 100 metrede birinci oldu.
U20 kadinlarda Melisa Nur Dinçer uzun atlama ve 200 metrede ikinci, U20 erkeklerde Yusuf Boga sirikla atlamada ikinci, büyük erkeklerde ise Said Kerem Yetisir 3000 metrede ikinci oldular.

 

BASKAN KOCAISPIR’DEN TAM DESTEK

Sporculari tek tek kutlayan Baskan Kocaispir, “Olimpik Deneme Yarismalarindan basariyla dönen, Adana’mizi gururlandiran sporcularimiza tesekkür ediyorum. Yüregir Belediyesi olarak futboldan basketbola, atletizmden okçuluga, voleyboldan masa tenisine, satrançtan gürese birçok dalda Adana’mizi temsil edecek sporcular yetistiriyoruz.
Yaptigimiz spor tesisleri, olusturdugumuz takimlar ile Yüregir’imizdeki basarili sporcularin yeteneklerini kesfetmelerini ve dogru yönlendirilerek ileride basarili birer sporcu olmalari için çabaliyor, her zaman destekliyoruz.
Kazandiklari madalyalar, kupalar basarilarinin göstergesi olsa da bizim için Adana’mizi ve Milli takimlarda ülkemizi temsil etmeleri her seyden daha önemli. Adana olarak çok degerli cevherlere ve yeteneklere sahibiz. Bu yetenekleri isleyerek parlatiyor ve onlari birer pirlantaya çeviriyoruz. Bütün sporcularimizi kutluyor, basarilarinin devamini diliyorum” dedi.



  • Çarşamba 35.2 ° / 19.1 ° Güneşli
  • Perşembe 35.8 ° / 20.3 ° false
  • Cuma 30.8 ° / 18.5 ° false