Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

“Başarmak için azimliyiz, kararlıyız!”

“Başarmak için azimliyiz, kararlıyız!”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Bünyamin Avcı, “Ülkücü-Milliyetçi Hareket, gerek ülkemiz genelinde gerekse Adana’mızda üzerine düşen her görevi yerine getirmeye azimlidir, kararlıdır.” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Il Baskani Bünyamin Avci, “Ülkücü-Milliyetçi Hareket, gerek ülkemiz genelinde gerekse Adana’mizda üzerine düsen her görevi yerine getirmeye azimlidir, kararlidir.” dedi.

VARLI VE ÖZTÜRK’TEN IL TESKILATINA ZIYARET

13. Büyük Kurultayda Merkez Yönetim Kurulu Üyeliklerine seçilen MHP Adana Milletvekili Muharrem Varli ve Ugur Öztürk, ilk ziyaretlerini MHP Adana Il Baskani Bünyamin Avci yönetimindeki Il Teskilatina yaptilar. Ziyarette Adana Ülkü Ocaklari Baskani Çagri Korkut, Türkiye Kamu-Sen Il Temsilcisi Durdu Mehmet Girgeç ile Teskilat temsilcileri de bulundular.

AVCI MYK ÜYELERINI TEBRIK ETTI

MHP Adana Il Baskani Bünyamin Avci, iki MYK Üyesini tebrik etti, görevlerinde basarilar diledi. Avci “Milliyetçi Hareket Partisi, birlik ve beraberlik içinde bir kurultayini daha basariyla tamamlamistir. Adana’da iki degerli ismin MYK’da görev almasindan büyük mutluluk duyduk. Seçilen kadro liderimizin yol ve çalisma arkadaslari olarak Partimizi 2023 seçimlerine ve sonraki hedeflere hazirlayacaktir.” diye konustu.

 

“MHP, MILLETIMIZ NE DIYORSA ONU YAPACAKTIR”

Avci “Genel Baskanimizin buyurduklari gibi, Milliyetçi Hareket Partisi, milletimiz ne diyorsa, neyi istiyorsa, neyi bekliyorsa, ahlakli ve ilkeli siyasetini o yönde icra edecektir. Ülkücü-Milliyetçi Hareket, gerek ülkemiz genelinde gerekse Adana’mizda üzerine düsen her görevi yerine getirmeye azimlidir, kararlidir. Milletimizin daha güçlü, daha mutlu yarinlari adina Partimizin ve Cumhur Ittifaki’nin basarisi için hiçbir mazeret ileri sürmeden çok ama çok çalisacagiz”. dedi.

ÜLKÜCÜ SEHITLERIN VE RECAI YILDIRIM’IN KABRINE ZIYARET

MHP Adana Il Baskani Bünyamin Avci, Milletvekili ve MYK Üyesi Muharrem Varli ve MYK Üyesi Ugur Öztürk, Adana Ülkü Ocaklari Baskani Çagri Korkut, Türkiye Kamu-Sen Il Temsilcisi Durdu Mehmet Girgeç ve Teskilat temsilcileri, daha sonra birlikte, Asri Mezarlik’ta metfun olan Ülkücü Sehitleri, ardindan ise MHP eski Genel Baskan Yardimcisi merhum Recai Yildirim’in Kabasakal Mezarligi’ndaki kabrini ziyaret edip, çiçek biraktilar, duada bulundular.



  • Cuma 24.9 ° / 14.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.3 ° / 15.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.3 ° / 15.7 ° Güneşli