Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

BAŞKAN ADAYI SARI BEN DEĞİL HER ZAMAN BİZ ANLAYIŞINDA OLACAĞIZ

BAŞKAN ADAYI SARI BEN DEĞİL HER ZAMAN BİZ ANLAYIŞINDA OLACAĞIZ

BERBERLER ODASINA GENÇ KADRO GELİYOR

BASKAN ADAYI SARI BEN DEGIL HER ZAMAN BIZ ANLAYISINDA OLACAGIZ

BEBERBERLER ODASINA GENÇ KADRO GELIYOR

 

Aralik ayinda yapilacak    Adana Berberler Odasi seçimlerinde güçlü adaylardan birisi olan  Salon By Boss erkek kuaför Salonu sahibi  Onurcan Sari Berberler ve Kuaförler Odasi’na baskan adayligini açiklayarak  “Meslegimiz gelecegimizdir, gelecegimize sahip çikalim” diyerek ,meslektaslarindan oy istedi.

Genç mütevazi kisiligi ile çevresinde sevilen sayilan Berber ve Kuaför esnaflarindan  By Boss erkek kuaför Salonu sahibi  Onurcan Sari, oda baskanliginda artik degisim zamaninin geldigini dile getirerek, “Tüm berber, kuaför ve güzellik salonu sahibi kardeslerimizin bizlere teveccüh göstermeleri halinde bu kutsal görevi layikiyla yapacagimizdan kimsenin kuskusu olmasin. Oda üyelerimize en iyi hizmeti, en kaliteli hizmeti verecegimize söz veriyoruz. Her zaman ben degil, biz anlayisinda olacagiz. Hep birlikte çalisacagiz. Ve inaniyorum ki bu süreç zarfinda hizmetlerimiz konusulacak ve hayata geçirecegimiz projelerimiz de Türkiye’de faaliyet gösteren diger tüm esnaf odalarina da örnek olacaktir” dedi.

Artik Bayrak Gençlere Teslim Edilmesi gerektigini vurgulayan Sari  Siz Esnaf kardeslerimizin sesi olarak artik susmayalim hakkimizi savunalim. Susulmasin Tuttugumuzu Koparalim Sesimizi Duyuralim Biz Gençlerin Heyacanini Hirsini Basarisini Görmezden Gelmeyin Birileri Bizi Savunmali Istemeli Dik Durmali Cesur Olmali Sizin Sesinizi Duyurmali Ben Adaylagimi Duyurken Koltuk Sevdali Yasini Almis Büyüklerime Evlerinde Huzurla Emeklilerini Yemeli Bizim Ise Önümüzün Kesilmemesini Istiyorum Devir Yenilik Devri Birakin Sizin Yillardir Yapamadiklarini Biz Tutup Koparalim Siz Meslektaslarimizin da  Artik Sessiz Kalan Yönetime Isyan Içerisinde Oldugunun Farkindayim Siz Büyüklerimiz Yillardir Yapamadiniz Sizleri Izledik Gördük Artik Çekilin Ve Bu Genç Kardesinizi Izleyin Destekleyin Ki Ben Sizin Sesiniz Olayim Ayni Düsünceleri Paylasiyoruz Ama Oldugumuz Yerde Saymaktan Sizde Bende Usandim Yenilik Istiyorum Desteklerinizi Esergemiyecenizi Biliyorum diye konutsu.

 

meslektaslarinin sorunlarini iyi bildigini ve çözümü için de ekibiyle birlikte ellerinden gelen çabayi sarf edeceklerini belirten Sari,  Sözlerini söyle tamamaladi“Yillardir edindigim bilgi, birikim ve tecrübelerimi oda üyelerinin gelisimi ve onlarin her platformda en güzel sekilde temsil edilmesi için harcayacagim. Aralik ayinda  gerçeklestirilecek olan odamizin genel kurulunun hayirlara vesile olmasini diliyor, oda baskanligina aday olan tüm arkadaslara da basarilar diliyorum” seklinde konustu.

 



  • Perşembe 35.8 ° / 20.3 ° false
  • Cuma 30.8 ° / 18.5 ° false
  • Cumartesi 31 ° / 16.7 ° false