Bugün, 18 Nisan 2024 Perşembe

Başkan Akay'dan 'Sanat Meydanı' Müjdesi...

Başkan Akay

ADANA’DA PANDEMİ KISITLAMALARININ STRESİ PİNHANİ KONSERİYLE ATILDI

ADANA’DA PANDEMI KISITLAMALARININ STRESI PINHANI KONSERIYLE ATILDI

Seyhan Belediyesi, Covid-19 pandemisi nedeniyle bir buçuk yila yakin bir süredir gerçeklestirilemeyen sanat etkinliklerini, kisitlamalarin kaldirilmasinin ardindan yeniden baslatti. Kültür Isleri Müdürlügünün organize ettigi konseri Seyhan’daki ilk konser etkinligi olan Pinhani Grubunun “Elbet Bir Gün Bulusacaktik” konseri on bine yakin Adanalinin katilimiyla büyük bir cosku içinde gerçeklestirildi. Coskulu bulusmalari çok özlediklerini dile getiren Seyhan Belediye Baskani Akif Kemal Akay, “Artik coskulu konserlerle birlikte bu meydanla birlikte olacagiz. Burasi artik bir sanat meydani olacak” dedi.

 

PANDEMI KISITLAMALARININ ARDINDAN SEYHAN’DAKI ILK KONSER

Seyhan Belediyesi’nin pandemi kisitlamalarinin kaldirilmasinin ardindan gerçeklestirdigi ilk konser olan Pinhani konseri Yasar Kemal Kültür Merkezi önündeki meydanda gerçeklestirildi. Kültür-sanat etkinliklerinden bir buçuk yildir uzak kalan Adanalilar Pinhani konserine yogun ilgi gösterdi. On bine yakin Adanali konser alaninda Pinhani’nin sarkilarina eslik edip, özlemini çektikleri güzel anlari yeniden yasamamanin mutluluguna vardilar.

 

IZLEYICILER “AKIF BASKAN” SLOGANLARI ATTI

 

Izleyicilerin “Akif Baskan” sloganlari altinda sahneye çikan Belediye Baskani Akif Kemal Akay, Pinhani Grubu’na Adanalilara yasattiklari cosku nedeniyle tesekkür etti.

“SANAT MEYDANI” MÜJDESI

“Böyle coskulu bir bulusmayi çok özlemisiz” diyerek sözlerini sürdüren Baskan Akay, önümüzdeki günlerde coskusu kültür-sanat etkinliklerinde Adanalilari yeniden bulusturacaklarini kaydetti. Baskan Akay, “Artik bu meydan bir sanat meydani olacak. Bizleri bulusturan, bizleri gelecege hazirlayan, yepyeni bir dünyaya hazirlayan en önemli unsur olan sanatin vurgulandigi alan olacak burasi. Ve sizlerle birlikte olacagiz. Güzel günlerde birlikte olmayi diliyorum” dedi.
Adanalilar gece geç saatlere kadar pandemi kisitlamalarinin stresini Pinhani grubunun unutulmaz sarkilariyla atti.

 



  • Perşembe 31.6 ° / 17.1 ° Güneşli
  • Cuma 24.9 ° / 15.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 24.8 ° / 13.8 ° false