Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Başkan Akay, şehit çocuklarını sevindirdi...

Başkan Akay, şehit çocuklarını sevindirdi...

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Seyhan Belediyesi’nin düzenlediği etkinliklerde coşkuyla kutlandı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami Seyhan Belediyesi’nin düzenledigi etkinliklerde coskuyla kutlandi.

Sehit Aileleri Dernegi’nde çocuklara oyuncaklar armagan eden Seyhan Belediye Baskani Akif Kemal Akay’in makamina ise otizmli çocuklar Emir Dündar ve Serdar Bozkurt oturdu. Yesilyuva Bilgi Evi’nde Istiklal Marsi’nin tümünü okuyan Yildiz Yasar duygulanip, gözyaslarina hakim olamazken, Baskan Akay belediyenin düzenledigi etkinliklerde çocuklarla birlikte marslar söyledi, spor aktivitelerine katilan çocuklara madalya takip, armaganlarla çocuklarin 23 coskusuna ortak oldu.

BASKANLIK KOLTUGUNA OTIZMLI ÇOCUKLAR OTURDU

Baskan Akay , 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami dolayisiyla koltugunu otizmli Emir Dündar ve Serdar Bozkurt’a birakti. Dündar ve Bozkurt kendi yaptiklari el isi tabloyu Baskan Akay’a armagan edip, çiçek verdi. Baskan Akay da onlara çesitli armaganlar verip bayramlarini kutladi.

SEHIT AILELERININ ÇOCUKLARINI UNUTMADI

23 Nisan’da sehit çocuklarini ve torunlarini unutmayan Baskan Akay, Adana Sehit Aileleri Malulleri Dayanisma ve Yardimlasma Dernegi’ni ziyaret etti. Burada Dernek Baskani Emine Kunt ve yöneticilerden dernegin faaliyetleri hakkinda bilgi alan Baskan Akay, sehit ailelerinin çocuklarina belediye kreslerinde üretilen oyuncaklari armagan etti.

ÇOCUKLARDAN BASKAN AKAY’A DOGUMGÜNÜ SÜRPRIZI

Yenibey SEYMER’de düzenlenen etkinlikte ellerindeki bayraklarla marslar söyleyen çocuklar, Baskan Akay’a dogumgünü sürprizi yaptilar. Çocuklarla birlikte hazirlanan pastadaki mumlari söndüren Baskan Akay, çocuklara oyuncaklar armagan ederek, 23 Nisan coskularina ortak oldu.

ÇOCUK VE SPOR SENLIGI

Baskan Akay, Gülbahçesi Mahallesi’ndeki Hafsa Sultan Anaokulu’ndaki çocuk ve spor senliginde, hazirlanan parkuru tamamlayan çocuklara madalya takip, forma ve sort armagan etti.

 

ISTIKLAL MARSI’NI OKURKEN DUYGULANIP, GÖZYASLARINI TUTAMADI

Yesilyuva Bilgi Evi’ndeki etkinlikte ise Istiklal Marsi’nin tamamini okuyan Yildiz Yasar adli çocuk duygulanip, gözyaslarina hakim olamadi. Etkinlikte Hacivat-Karagöz ve animasyon gösterileri,  eglenceli bilimsel deneylerle çocuklar 23 Nisan coskusunu doyasiya yasadi.

“ÇOCUKLAR BIZIM GELECEGIMIZ”

Dünyada ilk kez çocuklar adina bir bayramin Türkiye’de ortaya çiktigini vurgulayan Baskan Akay, “Umuyorum ki bugünün çocuklari yarinin Türkiye’sinde basarili olurlar. 23 Nisan ayni zamanda ulusal egemenligi de ifade ediyor. Ulusal egemenligi de koruyacak olanlar da bu çocuklar olacak. Bütün mesele bütün çocuklarin iyi egitim görmeleri, iyi yetismeleri, çünkü onlar bizim gelecegimiz” diyerek çocuklarin bayramini kutladi.



  • Cuma 24.9 ° / 14.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.3 ° / 15.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.3 ° / 15.7 ° Güneşli