Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

BAŞKAN AKBİLMEZ’İ ÇİLEDEN ÇIKARTAN MÜLAKAT

BAŞKAN AKBİLMEZ’İ ÇİLEDEN ÇIKARTAN MÜLAKAT

ÜYELERİMİZİN HAKKINI SONUNA KADAR SAVUNACAĞIZ

BASKAN AKBILMEZ’I ÇILEDEN ÇIKARAN MÜLAKAT

ÜYELERIMIZIN HAKKINI SONUNA KADAR SAVUNACAGIZ

 

Türk Imar Sen Adana Sube Baskani Zakir Akbilmez, Çevre ve Sehircilik Bakanligi  tarafindan Görevde Yükselme Sinavinin Mülakatinda Yazili Sinavda Yüksek Puan alan  Memurlara düsük mülakat notlari verilip idareci olma yolunu kapattiklari iddiasinda bulunarak sert tepki gösterdi.

 Çevre ve Sehircilik Bakanligi Görevde Yükselme Sinavi Mülakatinda yasananlar ve açiklanan sonuçlardan dolayisi en basta üyelerinin ve mesai arkadaslarinin   kalplerine ,  vicdanlarina , onurlarina,  gururlarina  hançer sokuldugunu ne süren baskan Akbilmez,’’ 3 dakika süren mülakatta ilk defa karsilastiklari personeller hakkinda nasil kararlar verilmistir. Hele hele mevzuatta belirtilen konularda hiç soru sorulmadan nasil puanlar verilmistir? Burada hukuk çignenmis ve kamu çalisanlari itibarsizlastirilmistir..Yillardir bir umutla bekleyen ve pandemi sürecinde hem yogun is yükü altinda görev yapip hem de aksamlari ders çalisan ve yazili puanlari ile liyakatlerini ve ehliyetlerini ispatlayan kamu emekçileri mülakat garabeti ile yok sayilmistir’’diye konustu.

BU YANLISTAN BIRAN ÖNCE DÖNÜLMELIDIR

Türk Imar Sen olarak  Bakan Murat Kurum’a çagrida bulunanan baskan Akbilmez, bu adaletsizlige dur denilmesini talep ediyoruz. Bu haksiz  duruma neden olanlar ile ilgili gerekli inceleme ve sorusturmanin yapilmasini talep ediyoruz. Geçmis yillarda malum yapilarin geleneklerinin devam ettirilmeye çalisildiklarina üzülerek sahit oluyoruz. Güçlü bir devlet teskilati liyakatin tesisi ile mümkündür. Biz buna inaniyor ve bunun mücadelesini veriyoruz. Buradan haksizliga ugrayan tüm üyelerimizi mesai arkadaslarimizi yazili olarak itiraz etmeye çagiriyoruz.Inaniyoruz ki bu haksizlik bitecektir hak gelecektir adalet tesis edilecektir..Kamuoyunun,üyelerimizin ve kamu çalisanlarinin bilgisine sunulur açiklamasinda bulundu.

 



  • Cuma 30.8 ° / 18.5 ° false
  • Cumartesi 31 ° / 16.7 ° false
  • Pazar 35.8 ° / 19.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı