Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Başkan Avcı saha çalışmalarından memnun!

Başkan Avcı saha çalışmalarından memnun!

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, il ve ilçelerin Aile Kadın ve Engelli Sorunları Komisyonları ile bir araya gelerek saha çalışmalarını istişare etti.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana Il Baskani Bünyamin Avci, il ve ilçelerin Aile Kadin ve Engelli Sorunlari Komisyonlari ile bir araya gelerek saha çalismalarini istisare etti.

ÇALISMALARI ANLATTILAR

Il Baskanligi binasinda yapilan toplantida, Il Baskan Yardimcisi Ecz. Yesim Akkas’in baskanliginda faaliyetlerine devam eden il ve ilçe baskanliklarina bagli komisyon temsilcileri, kendi bölgelerinde yapilan çalismalari anlattilar. Toplantinin bir bölümüne Il Baskani Bünyamin Avci da katildi.

“CIDDI KATKILAR SUNUYOR”

MHP Il Baskan Yardimcisi Yesim Akkas, çalismalara iliskin Il Baskani Bünyamin Avci’ya bilgi verdi. Akkas “Her gün baska bir bölge ve noktada belirlenmis programlar dâhilinde yaptigimiz çalismalar, özellikle kadinlarimiz, engelli vatandaslarimiz basta olmak üzere halkimiza daha yakin olma anlaminda ciddi katkilar sunuyor. Arkadaslarimiz sorumluluk bölgelerinde partimize yakisan bir disiplin içinde gayret ediyorlar.” diye konustu.

“MUTLAKA BASARACAGIZ”

MHP Adana Il Baskani Bünyamin Avci da, “Aile Kadin ve Engelli Sorunlari Komisyonlarimizin çalismalarindan memnunuz. Yerelde yapilan çalismalarin katkisi, sadece Adana ile sinirli kalmiyor. Asenalarimizin çalismalari, yapilan bu faaliyetler; Genel Baskanimiz Sayin Devlet Bahçeli liderligindeki Partimizi ve ‘Hedef 2023, Lider Ülke Türkiye’ hedefini güçlendiriyor.  Bu suur ve inançla yeni dönemi daha verimli degerlendirmek istiyoruz ve mutlaka basaracagiz.” dedi.

 
 


  • Cuma 24.9 ° / 15.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 24.8 ° / 13.8 ° false
  • Pazar 25.4 ° / 14.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı